Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MURAT KAÇAK’A BU YAPILDI

MURAT KAÇAK’A BU YAPILDI
Ali ZEREN( alizeren-1@hotmail.com )
Emekli Öğretmen
18 Ocak 2019 - 16:37

Bir önceki yazımda ‘MURAT KAÇAK’a BU YAPILABİLİR Mİ’ başlığı altında, neredeyse bir yıla yakın zamandır seçim için hazırlanan belediye başkan adayının, cumhur ittifakı çerçevesinde devre dışı bırakılarak, Fatsa’da ittifakın diğer kanadından bir aday gösterilebilir mi sorusunu değerlendirmiştim.
Her ne kadar parti merkezinden resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Ordu ili için yetkili ağız sayılan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin Ordu’da Çamaş ve İkizce ilçeleri dışında aday göstermeyeceğini televizyonlardan ilan etti.
Sayın Kaçak konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Sanıyorum Ak Parti’nin bu hafta sonu yapılacak aday açıklamasını bekliyor. Onun konuyla ilgili görüşlerini ancak o tarihte verebileceğiz.
Biz kendi açımızdan gelişen olayları bir değerlendirelim.
2009 yılında yapılan yerel seçimde de MHP ilan ettiği adayı son anda değiştirmişti. Yani bu partinin bu konuda önceden bir sabıkası var. Ancak bu seferki ondan çok farklı. Çünkü o seçimde aday gösterilen Şenol Eni henüz çalışmalarına başlamamıştı. Dolayısıyla çok büyük bir mağduriyet yaşadığı söylenemez.
Murat Kaçak’ın biraz erken başladığı seçim çalışmaları sırasında harcadığı parayı bir yana bırakalım. Belki onun telafisi olabilir. Ancak gece gündüz mahalle mahalle, köy köy, kapı kapı dolaşıp görüştüğü insanlara verdiği sözlerin telafisi mümkün olabilir mi?
Fatsa ilçe örgütünde şüphesiz şok etkisi yaratan bu olayın gelişmelerini merakla bekliyoruz. Buna benzer birkaç yerde daha ittifak gereği yapılan bu türden olaylara büyük tepki gözlenmektedir. Bu da MHP’de ikinci kez bölünme yaratacak mı göreceğiz.
Murat Kaçak, başkan olması halinde gerçekleştireceği projeleri tanıtan bir kitapçık hazırlatmıştı, hem de özenle hazırlanmış bir kitapçıktı bu. İncelediğimde hepsi de gerçekleştirilmesi mümkün olan, bazı adayların vaat ettiği hayali projelerden çok farklıydı. Özellikle de hayvan barınağı projesi bence en önemlisi ve hayati olanıydı.
Halkımızın büyük çoğunluğunun hayvan sevgisi konusunda duyarlı olduğunu biliyorum. Fatsa’da son zamanlarda şehrin merkezinde bile sayısı artan, hatta bazılarının da tehlikeli olduğu görülen köpeklerin kontrol altına alınması gerektiği tartışılmaz bir gerçektir. Bunun yolu da bir hayvan barınağı yapılmasıdır. Dileriz bu projeyi diğer adaylar da dikkate alır ve en kısa zamanda gerçekleştirir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.