Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa Belediyespor

Fatsa Belediyespor
Coşkun ERMEK( coskunermek@fatsasozgazetesi.com )
20 Mart 2019 - 1:22

Değerli okurlar, siyaset yazmak istemiyorum ama geçen haftaki yaşadığımız, ilçemizin 3.ligdeki takımızda yaşanan olaylar ve gelişmeler beni buna mecbur bıraktı.

Bir takım düşünün adı FATSA BELDİYE SPOR ve öğrendik ki çok zor şartlar altında takım mücadele etmeye çalışıyor.Hani basına çıktılar, yöneticiler istifa eden klüp başkanı aynı zamanda belediye başkan yardımcımız madem elinizden geleni yaptığınıza inanıyordunuz neden istifa ettiniz? Sonra öğrendik ki takımın transferden sorumlusu Fazıl Şahin bugün kayyum tarafından başkan olarak atandı.

Peki bu durumda hiçbir tezat yok mu? Yahu sormazlar mı insana madem kayyumun atamasına razıydınız yönetim kurulunu neden oluşturmadınız? Neden yeni bir oluşuma gidilmedi ? sorulacak çok soru var aslında.

Ha bir de aklıma gelmişken sormadan edemeyeceğim; madem başarısızlıktan bir istifa kararı alabildiniz, ben beklerdim ki belediyenin bulunduğu durum ortada, orayı da yönetenler de siz olduğunuza göre aynı tasarrufu orada alma erdemliğini de görmek isterdik.

En sonunda futbolcular patladılar ve öğrendik ki yöneticiler asli görvlerini yerine getiremeyip futbolcular ailelerine bakamıyoruz çocuklarımıza mama ve bez dahi alamıyoruz diye bana göre rezil ötesi bir durumu açıkladılar.

Ve ne şimdiki başkan ne de önceki klüp başkanı bundan rahatsız olmadılar ve sesiz kalmayı tercih ettiler ve sosyal medya hesabından saat yaklaşık 23 ila 24 arasında MHP ilçe başkanımız Murat Kaçak klüp tesislerine gittiğini ve futbolcu teknik heyet ve kayyumun atadığı başkan kendisini karşıladı.

Ben buradan MHP ilçe başkanımızı canı gönülden kutluyorum ve diğer siyasi temsilcilere ders verircesine bir duyarlılık ve sorumluluk göstermesi taktire şayandı benim için.

Akabinde CHP belediye başkan adayı Av.Ahmet Canbaz maça çıkmayacaklarını beyan eden futbolculara 50 bin tliralık çek verdiğini ve futbolcular maça çıkacaklarını ifade ettiler.

Sonra çok ilginç bir şey oldu ve basın açıklaması geldi. Neymiş; futbolcuların maça çıkma kararının verilen çekle alakası yokmuş . Fakat bunu söylerken karşılarında Av.Ahmet Canbaz olduğunu unutmuşlar ki karşı açıklamayla kimle dans ediyorsunuz dercesine cevap verdi.. Seçim sahasında iken öyle bir ara pası verdiler ki kayyumun atadığı başkanımız hem Murat Kaçak hem de Ahmet Canbaz bunu fırsata çevirerek kamu oyunun taktirini alarak çok ciddi mesajlar verdi.

Bu kadar acemice yöneticilik örneği gösterilmiş bir takıma sahibiz ve herkes sosyal medyada destek olalım mesajları atıyor. İyi de destek olanları neden tebrik etmiyorsunuz, çünkü siyaset bu, aman kimse bundan çıkar sağlamasın. Ama ben her iki siyasetçimize de Fatsalı olarak çok teşekkür ediyorum.

Ben bu resimden çok net bir şey çıkardım: Murat Kaçak bu memleketin en iyi siyasi temsilcisi olduğunu ispatladı ve aday olamadığı bir dönemde adeta parmak ısırtacak hamleler yapmaya devam ediyor. Ve bundan sonrada eminim daha da ismini sıkça duyuracak.

Ben buradan sayın Av. Ahmet Canbaz’a da birkez daha sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum ve yapmış olduğu siyasi bir hamleyi haklı ve fırsata çevirdiği içinde tebrik ediyorum. Seçim ne olur bilinmez ama bundan sonraki dönemde göstermiş olduğu seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ve eminim ki bundan sonra da siyasi arenada kendinden sıkça söz ettireceği kesin.

Asıl ilginç olan AKP ilçe yönetimi bana göre tecrübesizliğinin kurbanı olarak bu krizi sessiz kalmayı tercih ettiler. Bu karaları kendilerine nasıl fatura edileceğini göreceğiz . Ama şurası kesin siyasi arena öyle bir arena ki tecrübesizliği ve acemiliği asla affetmez. Umarım yanılırım ama görünen köy kılavuz istemiyor. Çünkü yaşanmışlıklar Murat Kaçak’ı öyle bir yoğuruyor ki büyük bir siyaset adamı olmanın yanında ilçemiz adına gelecek adına önemli bir isim olacağı kaçınılmaz olmuştur.

Bu güçlü siyaset adamı ittifak içinde etkisi ve gücü o kadar etkili ki tüm itirazlara rağmen kendi meclis üyelerini seçilebilecek yerden koyması da ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Buradan iddia ediyorum ki ittifak çalışmalarına Murat Kaçak dahil olmaz ise seçim çok zor geçeceğini düşünüyorum.

Ben seçimin çok bilinmeyen denkleme doğru ilerlediğini ama bunu bozacak tek adamın Murat Kaçak olduğunu hiç çekinmeden söyleyebilirim. Ve diyorum ki yeni dönemde Fatsa’mızın en güçlü vekil adayı şimdiden Murat Kaçak olacağından şüphem yok.

Ve buradan Fatsa Belediyespor tez zamanda uzman kişilere teslim edilerek bu olumsuz görüntülerden sıyrılmalı ve futboluyla başarısıyla, adından söz ettirecek yapıya kavuşmalıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.