Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CHP’DE ARANAN KAN BULUNMUŞTUR

CHP’DE ARANAN KAN BULUNMUŞTUR
Ali ZEREN( alizeren-1@hotmail.com )
Emekli Öğretmen
01 Nisan 2019 - 22:56

1970 Yılında doğmuş, İstanbul Üniversitesi’nde İngilizce işletme okumuş, 2009’da CHP İstanbul Beylikdüzü İlçe Başkanı olmuş, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde de Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilmiş, evli ve 3 çocuk babası, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor.

Bilin bakalım kim…

Bu bilgiler sizin için yeterli olmayabilir.

Belki de o güne kadar adını duymamış olabilirsiniz.

Öyleyse biraz daha devam edelim.

Aday belirlemekte, özellikle Fatsa’da son birkaç seçimde belediye başkanı adayı belirlemede görüldüğü gibi, pek isabet kaydedememiş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, 2009 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterilmiş.

Seçim çalışmaları sırasında çok sempatik tavrıyla herkesin gönlünü kazanmış ve haklı olarak da başkanlık görevini Türkiye’nin en deneyimli bir politikacısının elinden kapmış bir Karadenizli.

Ekrem İmamoğlu’nu anlatabilmek için bu kadar bilginin yeterli olduğunu düşünüyorum.

Seçim çalışmalarına ek olarak, sonuçların açıklanması sürecinde yaşanan o sıkıntılı saatlerde bile, sakinliğinden ve kibarlığından hiçbir şey kaybetmeyerek, izleyenlerin güvenini en yüksek düzeyde kazanmış olan bu adamın, gerçekten de CHP’nin genel başkanlık koltuğu için aranan kan olduğunu düşünen yalnızca ben değilim. Sokakta, halk arasında konu açılınca herkesin ama istisnasız herkesin paylaştığı bir görüş bu.

Ama biraz daha tanıyalım, önce belediye başkanlığı koltuğuna otursun da bir bakalım, eğer orası dar gelirse de genel başkanlık koltuğuna oturturuz diyorsanız, çok da fazla zaman kaybetmeyin.

Çünkü CHP’nin artık kaybedecek zamanı kalmamıştır.

Hadi hayırlı olsun…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.