Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MERHABA

MERHABA
Furkan Selemen( furkanselemen@gmail.com )
29 Aralık 2019 - 21:50

Merhaba sevgili okurlar, ben Furkan Selemen, 2000 yılında Ordu’nun en şirin köşesi olan ilçemiz Fatsa’da dünyaya gelmişim. Sırasıyla Dumlupınar İlkokulu, Sakarya Ortaokulu, Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilik yıllarımı geçirdim. Alanım “Bilişim Teknolojileri/Ağ İşletmenliği” dalıydı. Lisede 1 yıl okul başkanlığı görevinde bulundum. Liseden mezun olduktan sonra başkanlık ünvanım arkadaşlarım arasında devam etti. Aynı zamanda Ak Parti Fatsa Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesiyim.

Neden yazıyorum? Öncelikle sosyal medyada bir fotoğraf paylaşmıştım. Bu fotoğrafıma birçok beğeni ve tepki geldi. Tabii ki ben de tepkileri dikkate aldım. O bahsettiğim resimde silah paylaşmıştım ve benim yanımda çok önemli bir yere sahip olan, ismini paylaşmak istemediğim bir kurumun müdürü saygıdeğer hocam beni arayarak, ‘Sen silah değil, kalem tut Furkan’ dedi. Bu gelişen olayları Fatsa Söz gazetesi sahibi sevgili Engin Yaran ağabeyim ile paylaştım ve doğal olarak kendimi bu satırlarda buldum. Bu satırlardan elimden geldiğince sizlere mesajlar göndereceğim. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum, beni izlemeye devam edin.

“FATSAMIZ ÇOK ŞANSLI”

Yaklaşık 9 ay önce, ‘Mahalli İdareler Yerel Seçimi’nde halkın teveccühü ile Ak Parti Fatsa Belediye Başkanı Seçilen İbrahim Etem KİBAR, seçildiği gün itibariyle gecesini gündüzüne katıyor. Çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor… Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem KİBAR, ilçemizde bulunan 89 Mahalleyi birbirinden ayırmaksızın eşit hizmet ediyor. Fatsa’mızı istişare kültürüne uygun ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile görevini yürütüyor.

İnanıyorum ki Etem başkanım verdiği sözleri ve projeleri yerine getirecek… Başkan Kibar 7’den 70’e herkesi kucaklıyor ve hiçbir dil-din-ırk ve siyasi görüş ayırmaksızın Fatsamızın değerlerine değer katıyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem KİBAR’ı 7/24 telofonla arayıp ulaşabiliyoruz. Bunun yanı sıra istediğimiz zaman belediye başkanlık makamında başkanımızı görme fırsatı buluyoruz. İlçemizin böyle soyadı gibi kibar ve genç başkana ihtiyacı vardı. Geç oldu ama güç olmadı… Cenabı Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Başkanımızı eleştirenlere de fırsat vermesin ya da istedikleri kadar eleştirsinler sorun yok. Biz başkanımızın iyi niyetini biliyoruz. Yazmadan geçemeyeceğim Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa YÜKSEL başkanımız da belediye başkanımızı yalnız bırakmayarak desteğini esirgemediğinden dolayı minnet duyuyorum. Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Ana Kademe ve Belediye Meclis Üyelerimiz güzel ilçemiz Fatsa’ya hizmet etmek amacıyla seferber oluyorlar. Velhasılıkelam onun için Fatsa ilçemiz ve bizler çok şanslıyız. Çünkü böyle değerli başta İbrahim Etem KİBAR ve İsa YÜKSEL gibi değerli kadrolarına sahibiz. Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız gençler üzerine bayağı yoğunlaşarak gençlerden desteğini asla esirgemiyorlar.

Bu arada AK Parti Genel Merkezinin takdiriyle Ak Parti Fatsa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Süleyman Girayhan BİTGEN başkanımı tebrik eder görevinde başarılar dilerim. İnanıyorum ve biliyorum ki Ak Parti Fatsa Gençlik Kolları ilçemizi zirveye taşıyacaktır. Bundan hiçbirimizin kuşkusu olmasın. Bir önceki Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet GENÇAY Başkanıma emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Her şey ‘FATSA VE FATSALI İÇİNDİR’ diyorum. Cümlelerimi burada sonlandırıyorum, Allah’a emanet olunuz.

İlk yazımda içerisinde bulunduğum ortamı yazarak sizlerle paylaşmak istedim. Bu çocuk partili olduğu için sürekli siyaset yazacak diye düşünmeyin ben yaşamdan kesitler sunarak bilgi ve düşüncelerimi bu satırlara dile getireceğim.

Sürç-i lisan ettiysek affola…

Yeni yılınızı kutlarım. 2020 yılında tüm dileklerinizin kabul olmasını dilerim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.