Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa’da Gönül Belediyeciliği

Fatsa’da Gönül Belediyeciliği
Furkan Selemen( furkanselemen@gmail.com )
30 Mart 2020 - 19:44

Merhaba sevgili okurlar; Bu ayki yazımda Fatsa’da Gönül Belediyeciliği adlı yazımı anlatmak istiyorum. Yaklaşık 1 yıl önce Türkiye genelinde, ilimizde ve ilçemizde yerel seçimler olmuştu ve seçimler oldu bitti. Ordu ilimizde ve Fatsa ilçemizde Ak Parti Belediyeciliği tekrardan güven tazelemiştir. Anlatmak istediğim, Ak Parti Fatsa Belediye Başkanı Sayın İbrahim Etem KİBAR seçimler bitti biteli ilçemizde bir gün bile boşa vakit geçirmiyor. Fatsa ilçemize hizmet yolunda Ankara’da çalmadık kapı bırakmıyor. Bizzat gecesini gündüzüne katarak gönül belediyeciliği anlayışıyla ekip arkadaşlarıyla ilçemize hizmet ediyor. Bir bakmışız gece yarısı İbrahim Etem KİBAR kendi özel şahsi aracıyla ilçemiz sokaklarinda devriye atıyor. Çünkü ilçemizin sorunlarını gecede iyi tespit ederek çözüm odaklı davranıyor ve belediye meclisimizde masaya bu konular yatırılıyor. İlçemizde bütün siyasi partilerle, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarımızla istişare edilerek Fatsamız bir bütündür.

Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile inşallah Fatsa Belediye Başkanımız ve ekibi Fatsa’mıza 5 yıllık görev sürecinin 4 yılında güzel hizmetler eder ve Fatsa’mız hak ettiği değeri bulur. Bunların haricinde bazı olumsuz olaylardanda bahsetmek istiyorum ilçemiz bazı kısımlarında ve şehir merkezinde çöp tenekeleri ve konteynerleri olduğu halde yollarda çöp görmek ilginç bir durum. Belediyemiz temizlik işçileri 7/24 çalıştığı halde burdan vatandaşlarımıza duyarlı olmalarıni temenni ediyorum ve sağlıklı bir yaşam için temiz Fatsa istiyoruz. Aynı zamanda otopark sorunlarımızda var kaldırımlarda örneğin engelli bir birey tekerlekli sandalyesiyle geçeceği yol ve kaldırımlara araç park eden vatandaşlarımız sayesinde geçemiyor. Mevcut günümüzde bunlarla ilgili daha fazla olumsuz olaylarla karşı karşıya gelebiyoruz ve gereği yapılırsa güzel olur. Hasta olur engelli olur iniş çıkış zor çünkü bu durumlarda ilçemizde görev yapan mülkü idare amirlerinde rica ediyorum ve Fatsa için gerekli çalışmaları yaptıklarından eminim. İnşallah Fatsa ilçemizde güzel işlere imza atacağız… Şu sıralarda Türkiye genelinde ilimizde ilçemizde dünyanın her bir tarafında görülen ve oluşan korana virüsü bizleri yakından üzerek ve aynı zamanda endişelendirmiştir. Cafe, çay ocakları ve eğlence merkezleri bakanlığımızın uhdesinde kapatılmıştır vakayla ilgili ölülerimiz mevcut. Umarım inşallah daha fazla can kaybı olmadan bu korana virüsü denilen illetten kurtuluruz. Bununla ilgili gerekli mercilerimiz önlem almıştır. İnşallah herşey yoluna girecek ve rahat bir nefes alacağımız günü rabbimden niyaz ediyorum. Sözlerimi burada bitirmeden önce ilçemizde yapılan hizmetlerden çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum ve bir köşe yazarı olarak, bir vatandaş olarak devlet büyüklerimin her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum.
Hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.