Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Güle Güle Giden Adam Fahrettin Özyurt

Güle Güle Giden Adam Fahrettin Özyurt
Engin YARAN( engin.yaran@hotmail.com )
13 Temmuz 2020 - 23:32

Mesleğe başlangıcımda bana büyük katkıları olan Fahrettin Özyurt, maalesef uzun süredir mücadele ettiği kanser illetine yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Fahrettin ağabeyin vefatının şokunu hala yaşamaktayım. Fatsa’ya her gelişinde muhakkak uğrardı kendisini misafir ederdim.

Türkiye Gazetesinden tanıdığım ve bir dönem yapmış olduğu haberlerle Türkiye gündemine damga vuran Fahrettin ağabey son zamanlarda kendisini tamamen tasarım programlarına vermişti. İlçemizde de bir dönem Mir Kuzey Gazetesinde çalışmıştı. Gazetecilik tecrübesinin yanında kullandığımız tasarım programlarının her bir detayına hâkim olan ve bilgisini her defasında başkaları ile paylaşmayı seven bir yapısı vardı. İlçemizde ki tüm basın camiası ile yakından görüşürdü.

İlerlemiş yaşına, ayrıca kanserle mücadele etmesine rağmen yine de kullandığımız programların yeni sürümlerinde hangi yenilikler olduğunu anlatırdı. Her ne kadar sosyal medyadan birçok kişiyi kırıp bana kadar sitemde bulunulmasına rağmen kendisinin bende ki yeri ayrıydı.
Son zamanlarında bile o engin bilgisinden faydalandığım ağabeyime Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Korona illeti yüzünden bayrama içimiz buruk giriyoruz. 4 gün sokağa çıkma yasağı sonrası herşeyin eski hale gelmesini umut ediyor, bu duygular içerisinde tüm inananların Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.