Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Merhaba Dostlarım

Merhaba Dostlarım
Sercan Çakmak( sercan5289@yandex.com )
13 Ekim 2020 - 3:31

Merhaba Fatsa Söz Gazetesi okurları, bu köşeden sizlerle tanışmaya karar verdim.

Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. Adım; Sercan ÇAKMAK, İlk ve ortaokulu Fatsa Necati Çetinkaya İlköğretim Okulunda, Lise eğitimimi Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Elektrik Bölümü olarak tamamladım. Yaşadığım ve doğduğum yer; FATSA ilçesi.

En baskın özelliğimden biri çok neşeli olmam, gerekli gereksiz her yerde espri yapabilmemdir. Ters bir şey söylendiği anda kendimi tutamıyorum  bu yöndende sabırsızımdır.

Hakzıslığa asla gelemem ama kendim yanlış bişey yapmışsamda özür dilemesini herzaman da olsa bilirim. Çabuk sinirlenen, ortalığı kasıp kavuran fakat aynı hızlada öfkesi çabuk geçen biriyim. Tabiki GALATASARAY’lıyım.

Şarkı tarzım karışık kuruşuk şekildedir ne beğenirsem onu dinlerim bu arabeskde olur rock’da, Pop’da. Asla kin tutmam, Kin tutanıda hiç sevmem. Hiç övünmeyeyim bu elimde değil malesef :)))) Bazen karar veririm.. Beni üzenlere kıranlara küseyim biraz derim ama bi türlü yapapamam gidip hemen konuşurum.

Çok fazla ayrıntılı olmasada kendimi yüzeysel bir şekilde sizlere anlatmak istedim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.