Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsalılar Ne Kadar Özlemiş

Fatsalılar Ne Kadar Özlemiş
Engin YARAN( engin.yaran@hotmail.com )
20 Kasım 2020 - 18:07

Bu hafta Gazeteciler Gününü yaşadık. Bizleri unutmayıp işyerimize çiçek gönderen, arayıp ya da mesaj göndererek günümüzü kutlayan herkese teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız…
Burada Alaettin Arıkan hocamı anmadan geçmeyeceğim. Fatsa Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden sevgili Alaettin hocam bu önemli günleri hiç atlamaz. Gazetecilere özellikle yerel gazetecilere çok önem veriyor. Kendisine sağlıklı ömürler diliyorum.

FATSALILAR BELEDİYE BAŞKANINI ÖZLEMİŞ
İbrahim Etem Kibar, geçenlerde sosyal medya hesabından sahilde bulunan eyvanlarda çaya davet etti Fatsalıları… Yakın olduğum için bende katıldım. Başkan gelen herkes ile yakından ilgileniyor, sorunları olanları dinliyor ve çözüm üretiyor. Şöyle biraz uzaktan izledimde Fatsalılar ne kadar özlemiş, seçtiği insanın halkın içinde olmasını. Etem başkanın sürekli kullandığı bir sözü var; “Makamlar geçicidir, insan biriktirmek gerekir” diye… Başkan bu sözünün sorumluluğunu sürekli taşıyor üzerinde. Büyüklerimizden duyuyoruz merhum belediye başkanımız Mustafa Kemal Çamaş’ı.. Umut ederim ki başkanın bu bakış açısı hiç değişmez. Allah yolunu açık etsin diyorum.

***

Belki Küçük Ama Değeri Çok Büyük
Teşekkür Belgesi

Gökhan Hocaoğlu başkanlığında ki Fatsa Şubesi hiç durmadan ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor ve başımızı döndürüyor. Gökhan başkan, geçtiğimiz günlerde işyerimize ziyarete geldi. Bir teşekkür belgesi hazırlamış yapmış olduğumuz desteklerden dolayı. Kendisinin yönetim kurulunda olmama rağmen böyle bir belgeyi almak gurur veriyor insana…
Her defasında “Mazlumun Mutluluğu, Bizim de Mutluluğumuz Çünkü Biz Kocaman Bir Aileyiz” diyen Türk Kızılay’ı Fatsa Şube Başkanı Gökhan Hocaoğlu’nu tebrik ediyorum. Allah yolunu açık etsin diyorum.

***

Dijital Platformlarımızı
Takip Edin

Basılı medyanın can çekiştiği ve yeni bir arayışta olduğu bu günlerde Fatsa Söz Gaztesi olarak dijital medyaya yoğunlaşmış bulunuyoruz.
Titizlikle haberleri hazırlanıp, tasarım sürecinden geçip, baskısı yapılıp, harmanlanıp, katlanıp, dağırım aşamasına kadar birçok kişinin emeğinin olduğu gazetemizi sizlere ulaştırırken pazarlamakta zorlanır hale geldik. Zaten özgün haberler ve köşe yazıları dışında ki tüm haberleri herkes sosyal medyadan okuyor, dinliyor, izliyor. Elimizde ki telefonlar okumayı unutturup bizi izlemeye ya da dinlemeye yöneltiyor. Hayatımızı da hızlandırdığı inkâr edilemez bir gerçek.
İşte bu nedenle bizlerde kendimize yeni bir yol haritası çizdik ve internet televizyonu yolunda bir başlangıç olan youtube kanalımızdan sizlere seslenmeye karar verdik.
Özellikle Facebook, İnstagram ve Twitter gibi sosyal medya camiasında yerimizi aldık ve buradan siz okurlarımıza haberleri ulaştırmaktayız. Ayrıca Youtube kanalımızdan da görüntülü haberler yapmaktayız. Haftalık olaran bende bir program ile Fatsa Gündemini sunuyorum. Nurcan Şanlı arkadaşımızın “Söz sende” adlı bir programı ile mikrofonlarımızı siz değerli Fatsalılara uzatıyoruz. Yine “İncir Çekirdeği” adlı bir program ile Ali Zeren hocamız bir incir çekirdeğini doldurmayan konulara değiniyor. Ciddi bir mesai harcıyor ve dijital medya yolunda ilerleme katediyoruz. Yine yakın zamanda konuklar alacağız ve kendilerine Fatsalıların merak ettiği soruları yöneltecek sizler için açıklamalar alacağız.
Aşağıda ki kanallardan bizi takip edebilirsiniz. Önümüzde ki sayıda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın…
Youtube : /fatsasöztv
Facebook : /fatsasozgazetesi
İnstagram : /fatsasozgazetesi
Twitter : /fatsasozgazetesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.