Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Kuru Ekmek Davası Ve Dalgacı Vekil

Kuru Ekmek Davası Ve Dalgacı Vekil
ALİHAN AKYAZI( alihanfatsa@hotmail.com )
21 Aralık 2020 - 17:22

Milletimizin sorunları ile dalga geçilen bir meclis. Evet geçtiğimiz günlerde mecliste bir konuşma tüm internet alemine yayıldı.
Konuşma şu şekilde:
CHP Millet Vekili ENGİN ALTAN :
‘’ Millet aç deyince hoplamayın arkadaşlar; millet aç, perişan… Evet, herkesin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor.’’
AKP Millet Vekili ŞAHİN TİN :
‘’ O zaman aç değil demek. ‘’
Değerli okurlar ben parti siyaseti yapmıyorum. Yapmam da hangi parti olursa olsun çalışmalarına göre değerlendiririm iyiye iyi kötüye kötü derim. CHP Millet Vekili Sayın Engin bey halkın sorunlarını dile getirirken AKP Millet Vekili Sayın Şahin bey neden dalga geçiyor?
Sayın vekiller siz orada parti vekili değil millet vekilisiniz. Milletimizin haklarını, sorunlarını ve devletimizin haklarını, sorunlarını konuşup ortak bir karar ile çözüm bulmanız gerekiyor. Sizi oraya seçenlerin durumunu görmeyip aldığınız maaşla halkı alay ve siyaset mevzusuna çevirmek haddinize değildir. Bunları yapan vekilleri halkı görmeye sokağa çıkmaya çağırıyorum. Kepenk kapatan esnafları görmeye, evine ekmek götüremediği için intahar eden insanları görmeye, kaç aydır dükkan açamayan kahvecileri görmeye, üniversite bitirmiş gelecek hayali bile kalmamış gençleri görmeye ve halkı tanımaya cağırıyorum. belli ki YÜCE MECLİSİMİZ halkından uzak kalmış yukarıdan görünmüyor buralar. Sayın vekil Şahin bey Buyurun sizi 1 hafta boyunca sadece kuru ekmek ve soğan yemeye davet ediyorum ekmeğiniz ve soğanınız benden. Halkı ile alay geçen vekiller istifa vermeli yada ihraç edilmelidir. Sizin oradaki göreviniz MİLLET VEKİLİ olmaktır. Bakın üstüne basa basa söylüyorum PARTİ VEKİLİ değil MİLLET VEKİLİ olun ve size oy veren parti ayrımsız tüm halka sahip çıkın görevinizden şaşmayın. Muhalefet olmak için muhalefet olmayın partiler ayrıdır ama ülkemiz ve halkımız birdir sorunlarımız tekdir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.