Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Herkes Cebinin Derdinde

Herkes Cebinin Derdinde
Engin YARAN( engin.yaran@hotmail.com )
28 Aralık 2020 - 21:38

İlçemizin 3. ligde ki tek temsilcisi, Fatsa’nın markası Fatsa Belediyespor’un bazı futbolcuları geçtiğimiz hafta tam 5 gün boyunca antrenmana çıkmadılar. Sebebi nedir biliyor musunuz? Primlerini alamamışlar. Bu kulüp hangi zorluklarla lige çıkarıldığını en iyi kendileri biliyorken…

Koronavirüs belası ile tüm dünya savaşıyorken, ülkemizde, ilimizde ve ilçemizde bir sürü esnaf sıkıntılı bir süreçten geçiyorken… Ayrıca boş tribünlere karşı oynadıklarını her maçta görüyorken… Futbolcu arkadaşlarımız böyle bir eyleme başvurmuşlar. Onları yürekten alkışlıyorum.

İnanın bu konu için ne kulüp başkanı Adem Bekar’ı ne de kulübün yöneticilerinden hiç kimseyi arayıp bilgi alma gereği duymadım. Sebebini sormadım! Çünkü hiçbir sebep bana bu durumu izah edemez ve futbolcuları haklı çıkartamaz. Maçları izlemeye gelen sayılı kişilerden belirli bir bağış talep ediliyor masraflar için biliyormuydunuz? Birkaç prim bedeli için böyle bir eyleme gitmek yerine biraz sabredip iyi maçlar çıkartıp başarılarınızı skora yansıtabilirdiniz. Sonra alacaklarınızın peşine düşebilirdiniz!

ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Bilindiği üzere yerel basın zor bir dönemden geçiyor. Bu zorlu süreçte belirli günlerde esnaflarımıza başvuruyor ve ilanlar talep ediyoruz. Bayram ve yılbaşı gibi… Sağ olsunlar hiç geri çevirmiyorlar. Sizin katkılarınız bizim daha iyi hizmet etmemizi sağlıyor. İyi ki varsınız.

Bu zorlu günlerde sağlık mücadelesi veriyoruz. 2020 yılı çok kötü bir yıl olarak hafızalarımıza kazındı. Koronavirüs sebebiyle dünyada 1 milyon 800 bin, Türkiye de 20 bine yakın kişi vefat etti. Umut ederim ki 2021 yılında bu illetten kurtulup yine eskisi gibi ev ziyaretleri, geziler, düğünler, organizasyonlar yapabilelim. Değer verdiğimiz insanların cenazesine bile katılamaz olduk farkında mısınız? Tüm olumsuzluklara rağmen Fatsalıların yeni yılını kutlar ilk başta sağlık olmak üzere huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmelerini dilerim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.