Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SORARLARSA YÜKSELİYORUZ DERSİNİZ!!!

SORARLARSA YÜKSELİYORUZ DERSİNİZ!!!
ALİHAN AKYAZI( alihanfatsa@hotmail.com )
22 Ocak 2021 - 8:55

Evet değerli okurlar;

Bu yazımda kendi düşüncelerim ile yükselen ekonominin eserlerini işledim.

İktidara ne zaman sorsalar ekonomimiz yükseliyor diyor. Peki bu yükselişi hisseden oluyor mu ?

Pandeminin getirdiği kısıtlamalar ve zorluklar, üstüne gelen zamlar ve işsizlik.

Her geçen gün batışa sürüklenen esnaflar görüyorum her geçen gün geçinemiyoruz diyen halkı görüyorum sokaklarda donarak ölen insanların haberlerini görüyorum evine ekmek götüremediği için intihar eden insanların haberlerini görüyorum yani görüyorum da görüyorum.
Bunlara karşılık ekonomide en hızlı gelişen ülkelerdeniz diyen bir iktidar partisi görüyorum. 2. Saray için ayırılmış bir bütçe haberi görüyorum.

Neyse uzatmayayım ve direkt sorayım yükselen ekonomi bu mu ? Yükselişte biz neredeyiz ? Halk nerede? İnsanlar nerede?

Bir maske dağıtımını bile yapamayan bu sistem bu iktidar nasıl yükseldiğini söylüyor neye dayanıyor?

Artık görün halk bitiyor halk çöküyor ekonomi bitik durumda görün ve halktan yana birşeyler yapın. Abest bir durum ya Fatsa’da İYİ Parti teşkilatı bile kendi imkanları ile esnafa halka destek olmak için maske dağıtıyorsa CHP belediyeleri askeri ücretleri fazladan verebiliyorsa bütün vergileri toplayan halka sahip çıkmak ile yükümlü olan devlet hükümet iktidar nerede biz neye göre yükseliyoruz ?

Sayın Siyasi parti temsilcileri, başkanlar, vekiller vs. sokaklara inin esnafı halkı görün ne haldeler kahvecileri görün internet kafeleri görün işte yurttaşlarınızın halini yukarlardan görünmüyorsa eğer…

Neyse ben örnekleri verdim buyurun halk buyurun esnaf buyurun siyasi partiler, inin sokaklara kendiniz görün belli unutmuşsunuz halkı, unutmuşsunuz oyuna muhtaç olduğunuz insanları!!!

Ben partici değilim ben halkçıyım. Halkı hatırlatmak ve sorunları iğnelemek için yazarım.

Ne diyelim! Sorarlarsa yükseliyoruz dersiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.