Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Sizce Gündem Ne ?

Sizce Gündem Ne ?
ALİHAN AKYAZI( alihanfatsa@hotmail.com )
26 Şubat 2021 - 9:15

Ülkemiz öyle bir ülke ki gündemi olması gereken gündem değil.

Halk aç, bitik halk maddi sıkıntılar yüzünden çocuğunu komşusuna bırakıp intihar ediyor.

Halkımız öyle bir durumda ki nasıl diyeyim size bıkmış, bitmiş ve hatta ölümü göze alacak durumda ve sayın Cumhurbaşkanı şu müjdeyi veriyor 2023’te aya ayak basıyoruz!

Sizce gündem bu mu ?

Halkımızın gündemi; geçim sıkıntısı, yokluk, yoksulluk, kepenk kapatmak ve bitmişlik işte gündemimiz bunlar olması gerekiyor.

Bölgemiz Karadeniz için söyleyeceğim birde don problemi var seneye fındık olmayabilir yani tamamen bitmiş bir halk yani ne olacak borçlar maddi sıkıntılar.

Bence uzay, ay müjdesinden önce ödenek ve destek müjdesi lazım bu halka. Bu halka sahip çıkmanız gerekiyor. Meclis ve sayın cumhurbaşkanı bu halk zor durumda iken yanında olmanız gerekiyor. Sahte gündem ve haberler ile halkın ihtiyacı olan bilgilerden ve desteklerden bi haber olmayı bırakıp halkın yanında halkçı bir sistem gerekiyor. Ya bir haftadır düşünüyorum ne yazmalıyım diye. O kadar fazla gündem ve siyasi olaylar var ki kafam allak bullak oldu. Hani biliyorsunuz ben siyasi gündemlere göre yazıyorum. O kadar fazla gündem var ki halkın ihtiyacı olan şeyler dışında her şeyin konusu ve haberi oldu bir tek konuda halk yok. Peki bu halk nerde ? ne zaman gelecek sıra halka ? bizler neredeyiz ?

Halkın gündemi halkın sorunlarıdır. Değerli basın mensupları halkı bari siz hatırlatın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.