Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KIRIK AYNA

KIRIK AYNA
Yiğithan KAYTAZ( Kaytaz_yigit@icloud.com )
27 Temmuz 2021 - 13:30

Hoş buldum laf arasında sözümü kesmeden dinleyeceğiniz yerin tam olarak burası olduğuna karar verdim o yüzden buradayım. Her zamanki gibi bizlerden esinlendim biz demişken çok da Spesifik örneklere kaçmamak, tinsel maddelerin yardımlaşması söz konusu ise kendi Zihni’ni kullanmak insana yeter diye düşündüm. Azımsanmış örnekler her zaman zamanımı boşa harcamıştır dolayısıyla. Biz demişken içimizde güzel ne kaldı cevap vermeniz olumsuz yönde beni tatmin edecektir çünkü aynı cevapları verecek gibiyiz. Dışarda ne oluyor sadece insanlar mı ölü? Bilinç mi? Yoksa her gün silinse dahi yerden kalkmış bir toz tanesi ile kirlenmiş kepenkli dükkanların camı mı ?

Yıl 2021 dahası da gelir gider çok dert etmeyelim. Yılların önemi de Yok aslında ben bildiğim bazı şeyleri size ,sana ona buna söylemeliyimki savımın güçsüzlüğü beni bulsun.En iyisi biz gelin insanları başarılarını kendimize dert edelim, kim nasıl giyindi bir güzel eleştirelim daha iyi bir fikri olan söylesin elimize hiç mecmua dahi alıp okumasakta okuyanlara ve yazanlara okuyupta ne oluyor sanki yazıyorsun sonra meşhur dahi olamadan ölüyorsun diyelim. Belki az sonra aklıma daha kötü ama çok güzel bir eleştiri gelir onu yazarım olmaz mı ?Ne de olsa en sevdiğimiz şey bu. Çoğumuzun resim yeteneği olmayabilir bu doğal Ne yazık ki benimde Yok. Olmasını istermiydim neyse konudan sapmayalım şimdi sizlerle kapatastak bir resim çizelim; Asık yüzlü ihtiyar insanlardan nefret eden çocuklara tahammülü olmayan kendi ile kavga eden memnunsuz bir ihtiyar…Eğer bu ihtiyar geçmişe dönebilseydi Emin’im daha çok sever daha çok saygı görürdü ama Ne yazık kibu yaşlı adamdan geriye ne kalmıştır sizce koca bir hiç. Hayır olaylara nihilistçe yaklaşmıyorum. Neyse biz asıl konumuza gelelim değerli okurlar birbirimizi kırmayalım, birbirimize değer verelim bu hayatı iyisiyle kötüsü ile yaşamaktan korkmayalım yaşanmamışlıkların yükünü birbirimize yüklemeyelim hayatın kısa olduğunun bir an önce farkına varalım unutmayın ki yaşanmamış yaşamlar bu dünyadaki kötülüklerin temelidir.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.