Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fındık Üreticisine İhanet

Fındık Üreticisine İhanet
ALİHAN AKYAZI( alihanfatsa@hotmail.com )
30 Ağustos 2021 - 0:52

Fındık taban fiyatını açıklayan sayın cumhurbaşkanı; ve açıkladığı rakamlara teşekkür eden sayın Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Hilmi Güler.

Başkanı Hilmi Güler, fiyat açıklandıktan sonra sosyal medya hesabından şu yazıyı yazıyor; “Sayın Cumhurbaşkanı bir kez daha fındık üreticilerimizin yanında olduğunu gösterdi. Giresun kalite kabuklu fındık için 27 levent kalite kabuklu için 26, 50 lira olarak belirlendi. Kendisine tüm üreticilerimiz adına teşekkür ederim” diyor.

Peki bunu yazarken fındık üreticisinin fikrini ,düşüncesini aldınız mı? Fındık üreticisinin halini düşündünüz mü?

Masrafı kadar belirlenen bir fiyatta Ordu’nun başkanı, temsilcisi olarak düşündünüz mü? Ne halde olacak bu halk diye.

Sizin yapmanız gereken şu açıklama olmalıydı;
“Sayın cumhurbaşkanım bu yetersiz bir açıklamadır. İşçi parası şudur benzin, mazot, gübre, ilaç fiyatları şunlardır. Birde halkın emeği ve 12 aylık beklentisi vardır. Gereğinin yapılmasını ve yeniden bir fiyat belirlenmesini bekliyoruz” demenizi biz halk ve fındık üteticileri olarak beklerdik.

Ama sizin yaptığınız açıklama kendi oy potansiyeline ve tüm ordu halkına bir ihanettir. Halkınızın yanında durmanız lazımdı. Bir insana değil halka bağlı olmanız gerekirdi .Bu yakışmadı size sayın başkanım hiç yakışmadı. Fındık üreticisini düşünmediniz ,görmediniz. Bunca üreticinin vebalini aldınız tebrik ediyorum sizleri.

Not: geçen sene 3.3 dolar olan fındık bu sene 3.1 oldu ve fiyat gerilemiş oldu teşekkürler. Bu yazı aslında sadece bir kişiye yazılmamıştır. Bu fiyatı onaylayan ve teşekkür eden tüm belediye başkanları, millet vekilleri ve parti başkanlarına yazılmıştır çünkü; onlar temsil ettikleri tarafı şaşırmıştır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.