Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

AKP Ulubey İlçe Başkanı Şaşırmış

AKP Ulubey İlçe Başkanı Şaşırmış
ALİHAN AKYAZI( alihanfatsa@hotmail.com )
21 Eylül 2021 - 11:28
Ben askerde iken bi söz vardı; şafağı az kalanları şafak sıkıştırıyor, rahatlıyor ve nerede olduklarını unutup dengesiz dengesiz hareketler yapıyorlardı. Biz de diyorduk şafak sıkıştırıyor herhalde bi şaşırdın sen diye. Sanırım AKP Ordu Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir’i şafak sıkıştırdı. Bir şaşırmış gördüm sizi nerede olduğunuzu unutup bu ülkenin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kaleme aldığı Nutuk’u aşağılayarak hakaret ediyorsunuz.
Olay şu; AKP Ordu Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, Sosyal medya hesabından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kaleme aldığı Nutuk’u aşağılayarak hakaret etti.
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel İlçe Başkanı Özdemir’e tepki gösterdi. Başkan gelen tepkiler üzerine bir süre sonra paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.
AKP Ulubey İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, sosyal medya hesabından Çorlu’da Savunma Sanayii Başkanlığınca yürütülen AKINCI projesi kapsamında Baykar tarafından geliştirilen, Bayraktar AKINCI TİHA’nın Teslimat ve Mezuniyet Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak, “Nutuk okuyanlar barda kafa çekerken, Kur’an okuyanlar göklerde SİHA uçuruyor” diye yazdı.
Şaşırmışsın sayın ilçe başkanı Süleyman Özdemir nerede, hangi ülkede olduğunu ve bu ülkenin kurtarıcı ve kurucu önderinin ve bu ülkenin kurtuluş, kuruluş mücadelesinin kaleme aldığı Nutuk’u aşşalamak sizin ne haddinize ? Siz kimsiniz ve hangi ülkenin içersinde siyaset yapıyorsunuz ? hangi bayrağı taşıyorsunuz ? Din ile nutuk’u nasıl birbirine kıyaslıyorsunuz? Bu Türk milletine bir hakarettir. Şaşırmışsınız sayın başkan anlıyorum şafağınız azaldı sizin ama kendinize gelin şaşırmayın. Bu sözde başkan için gerekli işlem yapılmalıdır.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.