Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“EN BÜYÜK HAYALİM

“EN BÜYÜK HAYALİM
ALİHAN AKYAZI( alihanfatsa@hotmail.com )
31 Ekim 2021 - 0:18

Sayın okurlar! bu yazımı siyasi bir durumun üzerine yazmıyorum. Kendimi ve en büyük hayallerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Siyasi olarak birçok konumda yer almış bulunmaktayım.
Gençlik kolları başkanlığı, bölge temsilciliği ve şube yöneticiliği konumlarında yer aldım. Bir çok da teklif aldım. Fakat benim çocukluktan bu yana en büyük hayallerim belediye başkanı, sonrasında Milletvekili olmaktı.
Şu yaşıma kadar bütün mücadelemi geçmişlerden o yiğit insanlardan gördüğüm, duyduğum, okuduğum gibi halk için halkla birlikte yaptım diyebilmek için mücadele ettim. Bir gün Fatsa’da belediye başkanı olmak istiyorum. Olursam idolüm bellidir, Terzi Fikri gibi olmak istiyorum. Mahalle komiteleri ile halk için halkla birlikte mücadele ve çalışma müthiş bir şey. Belediye başkanı ve Milletvekili olmayı da bu yüzden çok istedim.
Önceki hedefim Fatsa’nın sorunları için mücadele etmek ve sonrasında bölgem Ordu’nun sorunları ve ülkemin sorunları için mücadele etmek. Halk için ses olmak istiyorum. Üst makamlarda halkın sesinden konuşmak istiyorum Ama şuan gördüğümüz belediye başkanları, millet vekilleri gibi değil.
Açıkça söylüyorum, şuan ki halk temsilcisi olması gereken bu insanların yüzde sekseni halkı unutmuş, parti ve başkanlarının çıkarları adına çalışan, mecliste uyku molaları ile kuru ekmek yiyen halka aç değiller diyenlerle dolmuş durumda.
Bu konumlarda görev yapan insanlar halkın içinden çıkar. Halkın ve ülkenin çıkarlarını benimsemekle yükümlü olurlar. Ama bu oturdukları makamın değerini ve görevini unutanlar haliyle bunlara da uymuyorlar. Benim hayalim ben ne yaptıysam halk için halka birlikte yaptım diyebilmek. Vekillik içinde, milletvekilliğinden ziyade milletin vekili olmak.
Parti ve başkanların çıkarları yerine halkla konuşup tartışıp onların sesinden, dilinden o meclislerde konuşmaktır. İşte en büyük hayalim ve mücadelem bu konuma ulaşmak ve insanların sevdiği saydığı bir temsilci olmaktır.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.