Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fındık Üreticisine İhanet – 2

Fındık Üreticisine İhanet – 2
ALİHAN AKYAZI( alihanfatsa@hotmail.com )
12 Kasım 2021 - 21:57

“Değerli okurlar;
Önceki yazımda belirtmiştim, Cumhurbaşkanın belirlediği rakamın bize göre az olduğunu. Buna ragmen bizi temsil eden belediye başkanları, millet vekilleri bu fiyata teşekkür ederek, fındık üreticilerine ihanet ediyorlar diye.
Şimdi bu bizi temsil eden sayın başkanlar, sayın vekiller fındığı fındık tüccarları kaç tl den alıyor biliyor mu? Hemen söyleyeyim 23.50, 24.50 arası değişiyor evet nerede 26.50 açıklanan fiyat.
Bunun böyle olacağı belli değilmiydi? Biz 26,50’ye az diyorduk. Bunca insanın bu emekleri size oy veren bu halkın emekleri heba olurken, neye göre teşekkür ettiniz? Bu halk bunu hak etti mi, emekleri 24 TL’lik bir emekmidir.
Sayın başkanlar, sayın vekiller, sizi o makamlara oturtan bu halk teşekkür etmenizi değil sizin yanınızda durmanızı hak ediyor. Ama sizler tüccarların şirketlerin ekmeklerine bal sürüyorsunuz. Bu düzende fındık üreticisinin emekleri heba oluyor.
Halkı görün, pandemiden ve zam üstüne zamlardan dolayı zaten yeterince beli bükülen bu halk, tek kurtuluşu fındık geliri olan bu halk sizin desteğinize ihtiyacı vardı. Siz destek olmadınız bir dahaki seçimde o koltuklara başkaları oturursa hiç şaşmayın ve arkanızdan iyi konuşmayacaklarını siz de biliyorsunuz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.