Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA YALIKÖY’DE 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUSU

FATSA YALIKÖY’DE 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUSU
22 Haziran 2022 - 15:02

Koca bir geleneğin kararlılıkla devam ettirildiği 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, bu sene de Fatsa’da yine heyecanla kutlanacak.

Belediyemiz, milli bayram olarak kutlanan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda,  heyecan dolu yarışlar, bin bir çeşit etkinlikler ve konserlerle son derece renkli bir kutlama etkinliği düzenliyor.

YARIŞMALARA KATILIM ŞARTLARI

18 yaş üstü herkesin katılabileceği yarışmanın adayları, kayıt için saat 14.00’e kadar yarışma alanında kurulacak komiteye gitmelidir. Kaydı olmayanlar yarışmaya alınmayacaktır. Rakibi olmayan yarışmalar yapılmayacaktır. Yağlı direk yarışı hariç her kişi, sadece bir yarışmaya katılabilir.

KONSERLER

1 Temmuz Cuma Günü Yalıköy Limanı’nda kutlanacak Denizcilik ve  Kabotaj Bayramı, saat 14.00’ da başlayacak. Tüm yarışmaların ödüllü olacağı etkinlikte, saat 17:00’de pop müzik konserinde Serhat Aygın ve Damla Aşan sahne alacak. Ardından saat 19:00’da ise, Karadeniz türküleri ile ünlenen Koliva Grubu da, etkinlik kapsamında tüm halkımız için sahne alacak.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI 1 TEMMUZ’DA YALIKÖY SAHİLİNE BEKLİYORUZ.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.