Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BEN DİLA…

BEN DİLA…
Dila Nur Akyazı( dilarauhl12@gmail.com )
27 Haziran 2022 - 15:45

Her şeyden önce ben bir bireyim. Kendime ait bir karakterim, oturuşum, kalkışım, konuşma tarzım ve düşüncelerim var. Burada sizlere okuduğum okulu da, dedemi, babamı, annemi de tanıtacağım birazdan ancak; siz önce beni bilin.

22 yaşındayım ben, çoğunuzun kızı, kız kardeşi yaşındayım; Fatsa’nın evladıyım. Hayvanları ve maalesef insanları da çok severim. Haksızlığa, yalana tahammül edemem. Çocuklara, kadınlara, özellikle savunmasız canlılara eğer müşkül durumdalarsa kayıtsız kalamam. Öyle çok Pollyanna olmamakla birlikte duyarlı bireyler yetiştirebilirsek fani dünyayı sorunsuz atlatabileceğimize inanırım.

Maneviyat olarak çok güçlü bir ailede büyüdüm. Onlardan başka hiçbir kimseye ihtiyaç duymamamı sağladı ailem bana. Sevgi, saygı ve yüksek bir sağduyu aşıladılar çocukluğum boyunca diyebilirim. Üstelik öyle bir sevgi-saygı ki bu; nezaket seviyem sebebiyle bu nezaketsiz toplumda yaşamam biraz güçleşti. Benim olmayan bir yerde yaşamaya alışmak her seferinde çok zor geliyor. Yani Fatsa dışında. 🙂

‘’Kimin kızıymış bu kız yahu?’’ diyenleriniz olacaktır… Ersin-İlkay Akyazı çiftinin kızıyım. Dedem ise ulu çınar; TEDAŞ’tan emekli Dursun Ali Akyazı.

Burada sizlere samimi bir dil kullanarak bazı konulardaki düşüncelerimi aktaracağım, sevgiyle kalın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İsmailŞş27 Haziran 2022 / 16:30Yanıtla

👏👏👏

KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.