Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“Peki ne yapmalı?”

“Peki ne yapmalı?”
Haydar Melek( haydarmelek52@gmail.com )
19 Eylül 2022 - 12:32

“Gidişat pek hayra alamet değil , ekonomik buhranlar artarak ve hatta katlanarak içinden çıkılmaz hale ulaştı . Türk lirası, yönetenlerin de itiraf ettiği üzere “Korkmayın bundan daha kötüsü olamaz !”
Elin fakiri dediğimiz ülke vatandaşları inanılmaz bir değişimle , yani paralarının TL karşısındaki büyük değer kazanmasıyla , biz güçlü Türkiye’den ucuz ürün almak için ülke geçip alışveriş yapıyor ! Temel besinden , giyime kadar pek çok ürün için . Bizim yurttaşlarımız ara tatillerde memleketine bile gidemezken.
Önümüz kış ve enerji , üretimden tüketime kadar her safhada olmazsa olmazımız . Ki çok şükür doğal gaz bulundu inşallah camları açıp sokağı bile ısıtacağız 2023 ‘ te ! Sokakta hayvanların altına karton sermek zorunda kalmayacağız artık . Yemekleri zaten hayvanseverler tarafından karşılanıyor daha ne olsun .
Seçimde yaklaştı malumunuz, artık yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşır, birde asgarî ücretli (neredeyse ülkenin yarısı) TOKİ kanalıyla ev sahibi olacak ! Uygun ödeme koşulları sağlanarak , 608 bin TL’den başlayan fiyatlarla deniyor ama 20 yıl sonunda rakamı kafalarda soru işareti !
Okullar açıldı kiminde tatlı bir telaş , çocuğum okullu oldu diye . Kiminde ise tam aksine yine mi kırtasiye , yine mi kıyafet , yine mi servis , yine mi yemek parası …
Kiralar ev sahibine göre az , kiracıya göre ise köye dönme sebebi . Göçtü bir kere şehre çocuğum okusun diye , geri dönüş hiçte mümkün değil.
Evet ekonomi 2023 ‘ te şahlanacak , dünya lideri olacağız , Lozan’ ın gizli maddeleri açığa çıkacak 🙂 madenlerimiz falan filan …
Tamam da sürekli pik yapan enflasyon grafiğini gözleriniz görmüyor mu ? Hadi görmüyorsunuz kulaklarınız duymuyor mu?
8 bin TL ‘lik Tofaş Şahin 80 bin TL oldu haberiniz var mı?
100 bin TL ‘lik apartman dairesi 1.5 milyon TL oldu duymadınız mı?
100 TL’ye alınan montlar 500 -700 TL oldu görmediniz mi?
Sahi birkaç RTÜK tarafından ceza yağmuruna tutulan kanallar haricindekiler görmenizi , duymanızı engelliyor olabilir.
Son olarak, yüce Türk Milleti daha iyi yönetilmeye layık, elinizi varsa vicdanınıza koyun yiğidi öldürmeden hakkını verin . Benim hala umudum var , güzel günler yakındır…”
@haydarmelek_fatsa #fatsa #ordu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.