Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’NIN KIRSAL YOLLARINDA V KANAL ÇALIŞMASI

FATSA’NIN KIRSAL YOLLARINDA V KANAL ÇALIŞMASI
08 Haziran 2023 - 16:56
 
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Bahçeler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yolların ömrünü uzatmak için V kanal çalışması yapıyor. Yağmur suları ve yüzeysel suların yol yapısını bozmaması için V kanal ile sular yoldan uzaklaştırılıyor, toplanıp, yola zarar vermeden deşarjı gerçekleştiriliyor.
“ŞEHRİMİZİN EN UZAK NOKTALARINA DAHİ KONFORLU YOL HİZMETİ SUNUYORUZ”
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Gökhan Yazgu, yağmur sularının yollara zarar vermemesi, yol yapısının daha uzun süre aynı dayanıklılıkta ve kalitede kalması amacı ile kırsal kesimde bulunan arterlere ‘V’ kanal çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek, “Belediye olarak yol medeniyettir anlayışıyla nice yollar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Kırsal mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızın mahallesine daha sağlıklı ulaşımlarını sağlamak amacıyla, canla başla çalışıyoruz. Evladiyelik beton yol ve sıcak asfaltlı yol yaparak şehrimizin en uzak noktalarına dahi konforlu yol hizmeti sunuyoruz. Biz, kırsal mahallelerimizde beton yollarımızı, uzun ömürlü yapıyoruz ama vatandaşlarımıza da yollarımızı korumak adına büyük görevler düşüyor.” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.