Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“Kandıra’dan Fatsa’ya selam ”

“Kandıra’dan Fatsa’ya selam ”
Engin YARAN( engin.yaran@hotmail.com )
23 Ekim 2023 - 11:02
Engin Yaran yazdı…
“Bir adam düşünün, 3 yıl görev yaptığı ilçede öyle arkadaşlıklar, öyle dostluklar kurmuşki sürekli iletişim halinde…
İlçemizden Kandıra’ya atanalı uzun zaman olmasına rağmen halen Fatsa’dan bir çok kişiyi misafir ediyor.
Haberleri takip ediyor, Fatsa’da güncel hangi haberler var inanın birçok Fatsalıdan daha iyi biliyor. Cenaze, düğün gibi olayları duyduğunda bizzat telefon açarak birebir iletişim sağlıyor. Aslında sadece Fatsa ile de değil, görev yaptığı heryer ile ilgileniyor çünkü güzel dostluklar kurmuş.
O’nunla iletişimde olanlar İstanbul’a giderken yolunu 2 saatten fazla uzatarak Kocaeli ilimizin Kandıra ilçesine gidiyorlar. Aynı benim yaptığım gibi…
Evet fotoğraftan gördüğünüz üzere ilçemiz eski Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’dan bahsediyorum.
Beni her ne kadar sosyal çevresine “Akrabam, amcamın torunu” gibi açıklamalarla tanıtsa da akrabalık bağımız yok.
Kökte bir akrabalık var mı bilemiyoruz ama herkes gibi bizde Fatsa’da göreve başladığı zaman tanıştık.
Geçen gün Kandıra’da misafiri oldum, Fatsalıların ve Fatsa’nın kendisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Ömer Lütfi Yaran, tüm Fatsa’ya selamlarını iletti. Yaklaşık 2 saat kadar oturduk kendisiyle neler konuştuk neler, buraya yazmak mümkün değil. Fatsa’da yakaladığı uyumu Kandıra’da da yakalamış. Her zaman ki gibi sosyal yaşama ve iletişime önem veriyor. Tabii spora da… Biz onunla Fatsa’da ne kadar futbol sahasında karşı karşıya gelsekte o masa tenisi hastası. Beni yolcu ettikten sonra da masa tenisi turnuvasına katılacaktı. Nasıl geçti bilmiyorum.
Her zaman söylüyorum birilerine “Ne iyi insandı” demek için illa musalla taşına yatmasını beklemeyin diye. Allah yolunu açık etsin.
Keşke bir dönem daha Fatsa’da kalsaydı diyorum, çünkü abilik makamı herkese nasip olmuyor.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.