Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Vizyonsuz Şehir Fatsa – 2

Vizyonsuz Şehir Fatsa – 2
Dadyan Arslan ÇIĞTAY( dadyanarslan@gmail.com )
31 Ocak 2024 - 10:23

90’ların başında bir şehir ayaklandı ve yürüdü…

Süleyman Demirel başbakandı ve Ünye’de miting yapacaktı. Fısıltı gazetesi, Fatsalı lara, başbakanın, Ünye’ye il sözü ve plaka numarası verileceğini fısıldadi. Ortalik Karıştı…

12 Eylül ihtilalinden 10 yıl sonra, yine sokaklarda, Başbakan da yine Süleyman Demirel’di. Siyasi değildi ama,
İktidara olan tepki, bu sefer, anayolda yürüyerek gösteriliyordu. Cau Bella ve Tuna Nehri marslarını söyleyenler yan yana. Hatırlayan var mi o günleri.

O gün bir vizyon belirlenmişti. Belediye Başkanı da Mustafa Çamaş olduktan sonra, yapılan hizmetler, kaynak sorununa rağmen, bu vizyona uygun yapıldı.

Bir önceki yazımı tekrar okumanızı öneriyorum. Son donemde İbrahim Etem Kibar’la birlikte, bu yatırımlar tekrar değerlendi.

Şehrimizle alakalı hayallerimizi gerçekleştirebiliriz. Ancak, şahsi menfaatlerimizi bir kenara koyup, şehrimiz için hayal kurmalı ve projelendirmeliyiz. ilkokuldaki çocuğumuzdan, Emeklilerimize kadar 7 den 77 ye herkesin ortak olacağı bir vizyon etrafında kenetlenmeliyiz. Gücümüzün farkına varmak, mülki ve idari bütün yöneticilerimizle, Fatsa’da yaşayan her kesle birlikte hedefe yönelmeliyiz…

Fatsa Belediye Başkanı olacak hem şehrimizin, enerjisi, iş takip ve yönetim becerisi, lobicilik yeteneğimiz ve İnsan kaynağımızın etkin kullanım başarıyı getirecektir.

Sağlıcakla Kalın.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.