Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MİDE BULANDIRAN İDDİA ! KAMERAYI GÖRÜNCE KAÇTILAR

MİDE BULANDIRAN İDDİA ! KAMERAYI GÖRÜNCE KAÇTILAR
25 Kasım 2025 - 10:06
İzmir’in Konak ilçesinde metro çıkışına yakın ağaçlık alanda üç kişinin uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddia edildi. Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, şahısların fark edildiklerini anlayınca apar topar üstlerini toparlayıp bölgeden uzaklaştıkları görüldü.
Görüntüleri çeken vatandaşın “Ne yapıyorsunuz burada?” sorusuna ise kişilerin herhangi bir yanıt vermediği belirtildi. Olayla ilgili inceleme başlatılıp başlatılmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.