Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HAL KANUNU`NDA SON VİRAJ : TASLAK YILBAŞINDA MECLİS`E GELİYOR

HAL KANUNU`NDA SON VİRAJ : TASLAK YILBAŞINDA MECLİS`E GELİYOR
26 Kasım 2025 - 10:03
Uzun süredir kamuoyunun gündeminde yer alan Hal Kanunu ile ilgili çalışmalarda önemli bir aşama kaydedildi. Hükümetin bir süredir üzerinde yoğun mesai harcadığı düzenlemenin büyük ölçüde tamamlandığı belirtiliyor.
Yeni yasa taslağıyla birlikte sebze ve meyvede fiyatların düşmesi, vergi kayıplarının önüne geçilmesi ve zincir marketlere kota uygulanması hedefleniyor. Edinilen bilgilere göre taslağın, yılbaşında Meclis gündemine gelmesi bekleniyor.
Yetkililer, düzenlemenin hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruyacak şekilde hazırlandığını ifade ederken, Hal Kanunu’nun kabul edilmesi halinde piyasadaki fiyat dengesine önemli katkı sağlaması öngörülüyor.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.