Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÜNYE’DE ŞÜPHELİ ÖLÜM: OTO BAKIM DÜKKANINDA İKİ GENÇ ÖLÜ BULUNDU

ÜNYE’DE ŞÜPHELİ ÖLÜM: OTO BAKIM DÜKKANINDA İKİ GENÇ ÖLÜ BULUNDU
19 Ocak 2026 - 9:51
Ordu’nun Ünye ilçesinde şüpheli bir ölüm olayı yaşandı. Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir oto bakım dükkanında iki genç, sabah saatlerinde ölü halde bulundu.
Edinilen bilgilere göre, iş yerini açmak için gelenler içeride hareketsiz yatan iki kişiyi fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki gencin hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ekipleri dükkan çevresinde güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Gençlerin ölüm nedeni yapılacak inceleme ve otopsinin ardından netlik kazanacak.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.