Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Çamaş Edirli Kocaman Ortaokulu’ndan Uluslararası Başarı

Çamaş Edirli Kocaman Ortaokulu’ndan Uluslararası Başarı
08 Mart 2026 - 13:39

 

 

Ordu’nun Çamaş ilçesinde eğitim veren Edirli Kocaman Ortaokulu, önemli bir başarıya imza attı. Okul öğrencisi Ahmet Reis Özcan, Uluslararası Türk Dünyası Bilim Olimpiyatları kapsamında düzenlenen yarışmada “Çevre ve Sağlık” temasıyla hazırladığı proje ile 22 devlet arasından seçilerek uluslararası finale katılmaya hak kazandı.

 

Proje Danışmanlığını üstlenen Okul Müdürü İbrahim Çoban’ın rehberliğinde hazırlanan proje, jüri tarafından başarılı bulunarak final aşamasına yükseldi. Bu önemli başarı, hem Çamaş ilçesinde hem de eğitim camiasında büyük gurur yaşattı.

 

Okul Müdürü İbrahim Çoban, finale yükselen öğrencisi Ahmet Reis Özcan’a başarılar dileyerek, final sürecinde de aynı azim ve kararlılıkla ilçeyi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

 

Uluslararası finalde yarışacak olan Ahmet Reis Özcan’a Fatsa Söz Gazetesi olarak biz de başarılar diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.