Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KUYUMCULAR HAFTADA 3 GÜN AÇIK OLACAK

KUYUMCULAR HAFTADA 3 GÜN AÇIK OLACAK
20 Nisan 2020 - 17:12

Fatsa’lı Kuyumculardan Hakan Şimşek yaklaşık 1 aydır kapalı olan Kuyumcu Esnafları ve atın fiyatları ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.
Kuyumcu Hakan Şimşek, Kuyumcuların haftada 3 gün (Pazartesi, Çarşamba, Cuma) açık olacağı belirterek “Dükkânımızı kapattığımız zaman gram altını satış fiyatımız 300 lira, alış fiyatımız ise 280 liraydı. Şuan ki satış fiyatımız 355 lira, alış fiyatı ise 325 lira oldu. Vatandaşlarımız böyle bir tabloya baktığı zaman kuyumcuların karda olduğunu görüyorlar fakat tam tersi çünkü 1 aylık süreçte kapalı kaldık ve hiç satış yapamadık. Vatandaşlar altının inişini ve çıkışını takip etmelidirler çünkü altın uzun vadeli bir yatırımdır. Bizler kuyumcu olarak haftada 3 günde olsa dükkânımızı açma fırsatı bulduk. Umarım bu virüs salgını bir an önce biter ve diğer esnaflarımızda iş yerlerini açabilirler” diye konuştu.Son olarak sözlerine Evde Kal mesajı ile davam eden Kuyumcu Şimşek,” Lütfen kuralları ihlal etmeyelim ve işimiz olmadığı zamanlarda sokağa çıkmayalım” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.