Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KAYMAKAM YARAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

KAYMAKAM YARAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
02 Kasım 2020 - 19:36
Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Geyikçeli Mahallesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Kaymakam Lütfi Yaran, İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutcu, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Yusuf Ünsal ve Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ile birlikte Geyikçeli Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek, sorun, şikayet ve taleplerini dinledi.
Geyikçeli Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet eden Kaymakam Lütfi Yaran, esnaf ve vatandaşlarımıza, salgınla mücadelenin devam ettiğini ve tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini söyleyerek, maske, mesafe ve temizlik kurallarına özen göstermelerini istedi.
Kaymakam Yaran, Geyikçeli Jandarma Karakol Komutanlığı’nı da ziyaret ederek, Karakol Komutanı J. Kd. Bçvş Bulut Arat’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı, personele görevlerinde başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.