Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ZABITA OTELLERİ DENETLEDİ

ZABITA OTELLERİ DENETLEDİ
10 Şubat 2021 - 10:33

Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerine yönelik korona virüs denetimlerini sürdürüyor. Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği kentteki otellerde denetimlerde bulundu. Ekipler, korona virüs tedbirleri başta olmak üzere, hijyen kurallarını gözden geçirip özellikle pandemi sürecinde daha titiz davranmaları hususunda işletme yetkililerine uyarılarda bulundu. Otellerde koronavirüs konusunda müşterilere yönelik uyarıcı ilanlar ve duyuruların da olup olmadığı kontrol edildi. Ekipler, uyarıları dikkate almayan işletmeleri tespit ettikleri takdirde cezai işlem uygulayacaklarını belirtti.

DENETİMLER SÜRECEK
Otelleri denetleyen zabıta ekipleri hijyen ve HES kodu denetimi yaparak, kurallara uyulmasını konusunda otel işletmelerini uyardılar. Denetimlerin aralıksız süreceğini belirten Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürü Gültekin Volkan, “Her zaman dediğimiz gibi korona virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Tüm vatandaşlarımızı ve işletme sahiplerini kendi ve sevdiklerinin sağlığı için tedbirlere ve kurallara uymaya davet ediyoruz. Kurullara uyulsun ki hep birlikte normal yaşama artık geri dönelim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.