Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KAVRAZ YAPILAN ÇALIŞMALARLA DAHA GÜZEL

KAVRAZ YAPILAN ÇALIŞMALARLA DAHA GÜZEL
29 Şubat 2024 - 15:17
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal ihtiyaç mahallelerde beton yol yapım menfez ve taş duvar çalışmalarını sürdürüyor.
Ekipler Kavraz mahallesine son 5 yılda 3 kilometre 1.kat ve 3 kilometre 2.kat sathi kaplama asfalt çalışması, 4 kilometre beton yol çalışması, 2 kilometre yol genişletme çalışması, taş duvar çalışması, betonarme menfez çalışmasını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Ekipler Kavraz mahallesinde son olarak 500 metre beton yol çalışması gerçekleştirdi.
“ULAŞIM KONFORUNU ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Görev süresi boyunca Kavraz Mahallesine yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, “ Kavraz Mahallemizde 3 km 1.kat ve 3 km 2.kat sathi kaplama asfalt çalışması, 4 km beton yol çalışması, 2 km yol genişletme çalışması, taş duvar çalışması, betonarme menfez çalışması gerçekleştirdik. Şuan da 500 metrelik beton yol çalışmamız devam ediyor. Çalışmaların bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Derdimiz gayemiz halkımızın şehrimizin her tarafında konforlu bir yaşam sürmesi.” dedi.
BAŞKAN KİBAR’A TEŞEKKÜR
Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Kulaksız mahallelerine yapılan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ a teşekkür ederek, “Kavraz mahallemizde Başkan İbrahim Etem Kibar döneminde 4 km beton yol çalışması, 6 km asfalt çalışması yapılmıştır. 3 km yol genişletme çalışmaları ve menfezler yapılmıştır. Mahallemizde araba çıkmayan bir yolumuz kalmadı. Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’dan Allah razı olsun, mahallemize tüm imkânları seferber etti. Mahallem adına İbrahim Etem Başkanımıza teşekkür ederim. Deniz manzaralı şirin bir mahallemiz var. Yapılan çalışmalar mahallemizdeki yaşam konforunu daha da artıyor.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.