Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“DAHA FAZLA HİZMET İSTİYORUZ”

“DAHA FAZLA HİZMET İSTİYORUZ”
26 Şubat 2019 - 11:24

2 yıl önce Bolaman Mahallesinden ayrılarak ayrı bir muhtarlık kurulan Yenipazar Mahallesinde 25 yıllık esnaf olan Barış YÜKSEL muhtarlığa aday oldu.

Mahalle sakinlerinin kendisini muhtar olarak görmek istedikleri için aday olduğunu söyleyen Barış YÜKSEL; “Gelişip büyümekte olan mahallemiz nedense hep hizmetlerden geri kaldı.

Mahallemizde sürekli nüfus artışı yaşanmakta aynı şekilde evler yapılmakta fakat karşılığında hizmet olarak büyüyemiyoruz. Mahallemizin arka tarafında bulunan köy ve mahallelere geçiş güzergâhında olmamızda göz önünde bulundurulursa daha fazla hizmeti hak ettiğimizi düşünüyoruz. Deniz ve doğa ile iç içe olan mahallemizde aynı zamanda sosyal etkinlik kapsamında da eksiklerimiz var.  İlk aşamada eksikliklerimizi; Aile Hekimliği, Muhtar Evi, altyapı ve yol çalışmaları, çocuklar için park ve yeşil alanlar, haftada bir gün halk pazarı kurulması, Yenipazar Derneği’nin kurulması, Camiler ve Cemevinde iyileştirme çalışmaları olarak belirledik. Ekibimizle birlikte bunların giderilmesi için mücadele edeceğiz.

Zamanla oluşabilecek eksiklikleri de giderecek bir ekip oluşturduk. Buradan Mahalle sakinlerimize teşekkür ediyoruz, çünkü bizim bu yola çıkmamızı onlar istedi.  Mahallemiz sakinlerinin önerilerini her zaman dikkate aldık ve seçilmemiz dâhilinde yine onların fikirlerine başvuracağız. Biz ilk dönemimizde bu sorunları çözmek istiyoruz. Çünkü mahallemiz sakinlerine söz verdik, onların hizmetindeyiz. Mahallemizi hep beraber yöneteceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.