Fatsa’da resmi dernek statüsüyle kurulan “Fatsa Gazeteciler ve Basın Derneği” kuruluş sürecinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirerek kurucu üyelerini aynı masa etrafında buluşturdu.
İlçede aktif olarak görev yapan basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen toplantıda; derneğin çalışma usul ve esasları, kurumsal yapılanma süreci ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler kapsamlı şekilde ele alındı.
Toplantıya alfabetik sıraya göre;
Fatsa Gazetesi’nden Mehmet Özmaden,
Fatsa Güneş Gazetesi’nden Feridun Cumhur Altuntaş,
Mir Kuzey Gazetesi’nden Niyazi Yeşiller,
Fatsa Sosyal TV’den Nursel Kızıl ve Sercan Kızıl,
Fatsa Söz Gazetesi’nden Engin Yaran ile Haluk Ekiz katıldı.
Toplantıda, Fatsa’da görev yapan basın mensupları arasındaki mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi, gazetecilik standartlarının yükseltilmesi ve ortak projelerle yerel basının etkinliğinin artırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Dernek üyeleri, tarafsız, ilkeli ve kamu yararını önceleyen bir yayın anlayışı doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme kararlılıklarını dile getirdi.


FATSA MİLLİ EĞİTİM CAMİASININ ACI GÜNÜ…
ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN FATSA SÖZ’E ZİYARET…
FATSA’DA ABART EGZOZA GEÇİT YOK 👏👏
SAADET FATSA’DAN ENGELSİZ YAŞAM ÜZERİNE ANLAMLI BULUŞMA
FATSA YAŞAM SPOR KULÜP BAŞKANI MEHMET KOCATÜRK:” BU LİGDEN DÜŞMEYECEĞİZ”