Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Galaxy A7: Samsung’tan üç arka kameralı telefon

Samsung, arka yüzünde iç kamerası bulunan yeni akıllı telefonu Galaxy A7’yi gün yüzüne çıkardı. Yeni telefonun kamerası dışında dikkat çeken pek çok özelliği bulunuyor. Peki Galaxy A7 ne zaman Türkiye’de satışa sunulacak? Fiyatı belli oldu mu?

Galaxy A7: Samsung’tan üç arka kameralı telefon
22 Eylül 2018 - 13:00

Samsung sonunda arka yüzünde üç kamerasıyla gelen yeni bir telefon duyurdu. Galaxy A7

Bu sene tanıtılan amiral gemisi Huawei P20 Pro, üç arka kamerayla gelmişti. Bu konuda bir ilke imza atan telefon, artık yalnız değil çünkü bugün tanıtılan Samsung Galaxy A7, üç arka kameralı, orta seviye bir telefon.

Samsung’un üç kameralı ilk telefonu olan Galaxy A7, 24MP otomatik odaklamalı, 8MP ultra geniş açılı (120 derece) sensör ve bokeh efekti için 5MP derinlik sensörüyle geliyor. Cihazın 24MP’lik kamerası, düşük aydınlatmalı ortamlarda dört pikseli bir araya getirerek daha çok ışık sağlıyor. “Sahne Optimizasyonu” ise nesnelerin dokuz kategoride sınıflandırılmasını, renk, kontrast ve parlaklığının buna göre ayarlanmasını sağlıyor.

Galaxy A7: Samsung'tan üç arka kameralı telefon

Cihazın diğer özellikleri arasında şunlar var:

Ekran: 6 inç FHD+ (1080×2220) Super AMOLED

İşlemci: 2,2GHz sekiz çekirdekli

Bellek: 4GB RAM, 64 GB dahili depolama, 512GB’a kadar genişletilebilir depolama veya

4GB RAM, 128GB depolama veya 6GB RAM ve 128GB depolama.

Pil: 3.300mAh

İşletim sistemi: Android 8.0 Oreo

Bixby, Samsung Pay, NFC, Samsung Health gibi işlevlerle gelen Galaxy A7, önümüzdeki günlerde belirli Avrupa ve Asya ülkelerinde satış sunulacak. Firma, telefonu Ekim ayında Türkiye pazarında satışa sunacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.