CHP Ordu Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi olan Mustafa Adıgüzel, partisinin 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
Peki, Mustafa Adıgüzel kimdir?
Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde 1967 yılında dünyaya geldi. Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesini 1985’te bitirdikten sonra eğitimine İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde devam etti. Tıp eğitimine 1987?de Cumhuriyet Üniversitesinde başlayarak 19 Mayıs Üniversitesinde 1993’te tamamladı. İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldı.
Tokat, Tekirdağ, Ordu ve Fatsa’da kamu ve özel hastanelerde hekimlik, Ordu Devlet Hastanesinde yöneticilik yaptı. 25. Dönemde Ordu Milletvekili seçildi. Adıgüzel, evli ve 2 çocuk babasıdır.


FATSA’DA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Bolaman akkise’de vatandaşlardan bayram temizliği
Fatsa’da Bayat Ekmekler Sokak Hayvanları İçin Toplanacak
Kızılay Fatsa Kadın Başkanı Av. Derya Kır’dan 8 Mart Mesajı
MİRAÇ BİÇİM İÇİN OKULDA TAZİYE ZİYARETİ