Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BU İKİLİYE DİKKAT SARIGÜL ve HAZİNEDAR

BU İKİLİYE DİKKAT SARIGÜL ve HAZİNEDAR
Ali ZEREN( alizeren-1@hotmail.com )
Emekli Öğretmen
16 Şubat 2019 - 10:04

Mustafa Sarıgül CHP’de bir genel başkanlık seçiminde Deniz Baykal’ın karşısında aday olurken yanında Murat Hazinedar da bulunuyordu. Daha sonra ikisi birlikte partiden ihraç edildiler ve yeni bir hareket başlattılar. Bu yeni hareketin temsilciliği Fatsa’da da açılmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçilmesinden sonra Mustafa Sarıgül, kendi ifadesiyle; “ona bir şans tanımak” amacıyla, yeni parti kurma çalışmalarının bir süre için askıya alındığını açıkladı.

Yol arkadaşı Murat Hazinedar bu açıklamayı dikkate almadan yoluna devam etmek istedi. 2011 seçiminde hiçbir partide kendisine yer bulamayınca bağımsız aday oldu. Ancak 50-60 bin oyla seçilebilen bir seçimde 3 bin küsür oy aldı.

İşte o küsür, bana girdiğim bir iddiayı kaybettirdi. Çünkü ben 3 bin oy alamayacağına iddiaya girmiştim. 3,500 desem kazanıyormuşum.

Hazinedar seçimi kazanamamış ama gene de başarılı olmuştu. Çünkü eski partisinin bir milletvekili kazanmasını engellemişti.

Aynı oyun bu kez Şişli’de sergilenecek. Mustafa Sarıgül belediye başkanlığını kazanamayacak ama güçlü bir olasılıkla CHP’nin kazanmasını de engelleyecek.

Aynı şeyi acaba Murat Hazinedar Beşiktaş’ta yapar mı…

Her fırsatta Beşiktaş belediye başkanlığını en yüksek oy oranıyla kazandığını dile getirir de…

O kadar yüksek oyun kendi kişisel oyu olduğunu düşünebilir de…

Öyleyse bağımsız da olsa ona oy vereceklerdir…

Ama adamlar haklı…

Çünkü memlekete hizmet etmek istiyorlar. Ama CHP onlara bu şansı tanımıyor. Onlar da intikam alma yoluna gidiyorlar herhalde.

Belediye başkanı veya milletvekili seçilmek için öne sürülen; “memleketime hizmet etmek istiyorum” gerekçesi bana çok komik, komikten de öte iğrenç geliyor.

Hizmet karşılıksız yapılan bir eylemdir.

Öyle birkaç yıl boyunca, birkaç kez parmak kaldırıp geri döndüğünde, benim 30 yıl çalışıp kazandığım emekli maaşının bir yıllık tutarını, bir ayda almak hizmetse, bırakın da biraz da biz hizmet edelim şu memlekete.

Kısacası; geçeceksiniz o ayakları…

Sanki sen hizmet edemiyorsun diye memleket açlıktan öldü mü?

Hizmet edecek başka biri yok mu?

O makamları maaşının dışında çeşitli çıkarlar sağlamak için kullananlar yanında, o koltuğun havasını teneffüs etmek için can atanlar vardır.

Bu ikilinin paraya çok ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum. Herhalde gözleri o koltuğun havasında olmalı.

Daha dün mensubu olduğu partiye övgüler yağdırırken aday gösterilmediklerini görür görmez ver yansın etmeye başladılar. Hele daha bu başlangıç, seçime kadar daha ne eleştiriler, yergiler göreceğiz bakalım.

Bir insanın gerçek yüzünün ne zaman ortaya çıktığını sayanlar, ‘aday gösterilmeyince’ kısmını da atlamasınlar artık. Bu seçeneği de listeye alsınlar…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
MUMIN HACIOGLU17 Şubat 2019 / 10:29Yanıtla

BAK GÜZEL KARDESIM KIMSIN NEYE HIZMET EDIYOSUN KIMIN ADAMISIN BILMEM AMA ŞU BI GERCEKKI AT GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKARIN ETRAFINIZA BAKIN YAPILAN HAKSIZLIKLARI GÖRÜN ARAŞTIRIN BIRAK BURDAN DEMOGOJI YAPMAYI SENIN HAKKINDA HAKSIZ SUÇSUZ YERE DAVA AÇILDIMI
FAKIR FUKARA YOKSUL BABASI MURAT HAZINEDAR ‘DAN ALLAH RAZI OLSUN YAPTIĞI HIZMETLERI BIZ GÖRDÜK BINLERCE OGRENCI BURS ALIYO KACKISI EVINE EKMEK GÖTÜRÜYOR CENAZELERIMIZ OLUNCA BIZI CARESIZ BIRAKMIYOR YOKSULUN ELINDEN TUTUYOR MURAT HAZINEDANIN 10 DA 1 MILLIYETCILIGI SIZDE OLSA BÖYLE BURADA KILAVYE SAVAŞI YAPMAZSIN GÜNDEME GELMEK IÇIN YALANDAN SENARYO YAZMAYI BIRAKIN EKMEGINIZE ISINIZE BAKIN .

KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.