Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR VE HAYDAR GÜRSU TZOB BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KİBAR VE HAYDAR GÜRSU TZOB BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
16 Ocak 2020 - 14:48

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar ve Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu,Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Kibar ziyaretleri sırasında yapmış olduğu açıklamasında, “Tarım, insanlık tarihinin başlangıcından bu yana, hem en önemli geçim kaynağı olması hem de ekonominin gelişmesinde dikkat edilen ilk sektör olması sebebiyle varlığını her dönem hassasiyetle sürdürmüştür.
Bu bağlamda Ülke tarımımızın gelişmesi ve çeşitlendirilmesi konusunda yaptığı çalışmalarla, bizlere rehberlik ve önderlik yapan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek hasret giderdik…
Değerli büyüğümüzün bizlere gösterdiği nezaket, teveccüh ve hoş sohbetinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, en kalbi duygularımla saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.