Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Şehit annesini Bakan Soylu ile görüştürdü

Şehit annesini Bakan Soylu ile görüştürdü
29 Haziran 2020 - 17:02

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 19 Mart 2019 tarihinde Şırnak’ın Silopi ilçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Burçin Damcı’nın, Durugöl mahallesindeki ailesini ziyaret ederek, şehit ailesinin hatırını sordu.

Vali Sonel, ”Allah sizlere sabır versin. Her zaman yanınızdayız. Kapımız her daim sizlere açık. Bizleri de bir evladınız olarak görmenizi isteriz” dedi.

Vali Tuncay Sonel, ziyarette Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Burçin Damcı’nın annesi Emine Damcı’nın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşme talebini anında yerine getirdi ve Bakan Soylu ile Şehit Annesi Emine Damcı’yı telefonda görüştürdü.

Ordu’ya geldiğinde Vali Tuncay Sonel ile birlikte kendilerini ziyaret edeceğini söyleyen Bakan Soylu, ”Allah bizi, sizlere karşı mahcup etmesin. Ellerinizden öpüyorum. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.