Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAĞLARCA MAHALLESİ YÜKSEK STANDARTLI SICAK ASFALTINA KAVUŞTU

BAĞLARCA MAHALLESİ YÜKSEK STANDARTLI SICAK ASFALTINA KAVUŞTU
19 Eylül 2020 - 11:56

İnsana değer veren anlayışla hizmetlerini sürdüren Fatsa Belediyesi şimdi de, yüz yıllık hasreti bitiriyor.

11 kilometrelik Bağlarca, Kabakdağ, Kılavuzömer, Tayalı konforlu ulaşımı sağlayacak grup yolunda Fatsa Belediyesi ile Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli olarak sürdürdüğü sıcak asfalt çalışması devam ediyor.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Tayalı, Kılavuzömer, Kabakdağı grup yolu sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Bağlarca mahallesini de sıcak asfalt yaparak vatandaşları yüksek standartlı konforlu bir yola kavuşturduklarını söyledi.
50’ye yakın mahalle halkı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı yolda karşılayarak 100 yıl sonra sıcak asfaltlı bir yola kavuştukları için teşekkürlerini ilettiler.

“89 MAHALLEMİZİN HER NOKTASINA DOKUNMAYA, HEMŞERİLERİMİZE HİZMETE DEVAM EDİYORUZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ordu Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Fatsa Şefi ile gerçekleştirdiği inceleme sonrası yaptığı açıklamada, Bağlarca, Tayalı, Kılavuzömer ve Kabakdağı grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Yaklaşık 20 gün önce başlayan çalışmada pandemi nedeniyle kısa bir ara verilmişti. Bugün itibariyle Bağlarca mahallemizin merkezini yapıyoruz. Alt yapısı tamamlanmış ara kılcal yollarımız dahil Bağlarca mahallemizi yüksek standartlı ve konforlu bir yol ile buluşturuyoruz. Buradaki çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp grup yolumuzun, hemşerilerimize eksiksiz bir şekilde hizmet etmesini sağlayacağız. 89 mahallemizin her noktasına dokunmaya, hemşerilerimize hizmete devam ediyoruz. Bu hizmetin hayata geçmesinde başta Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, Fen İşleri Daire Başkanımız Abdulkadir Hatipoğlu’na, Yol İşleri Fatsa Şefimiz Mustafa Karakuş beye ve tüm emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Muhtarımız yolun kendi evlerinin bahçesi gibi olduğunu ve aynı şekilde koruyacaklarının sözünü verdi, inşallah uzun yıllar konforlu yol ulaşımını sağlayacak bu yolun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.