Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“ÇALINMADIK KAPI GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ”

“ÇALINMADIK KAPI GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ”
02 Kasım 2020 - 19:32
AK Parti Fatsa Kadın Kolları Başkanı Elif Serdar yapmış olduğu açıklamasında” AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan kongremizin Fatsa’mız ve partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Sözlerine şu şekilde devam eden Başkan Serdar; “Davamızı, davamıza gönül vermiş arkadaşlarımızla, eski yeni ayırt etmeden her gönüle girmeye, her kapıyı çalmaya, ülkemizin huzuru için herkese anlatmanın gayretinde olacağız.
Elif gibi dimdik durarak ak davamızın bayrağını taşıyacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile 2023 hedeflerine, Büyük ve Güçlü Türkiye olarak birlikte ulaşacağız.
Bunu için girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Mahalle mahalle, ev ev dolaşarak gönüllere dokunan siyaset anlayışımızla daha güçlü bir şekilde yürümenin azim ve kararlılığı içinde olacağız.
Bu vesileyle; Bugün kongremize katılarak bu heyecanı bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.