Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“HERŞEY GÜZEL VE İYİ BİR FATSA İÇİN..”

“HERŞEY GÜZEL VE İYİ BİR FATSA İÇİN..”
19 Kasım 2020 - 17:24
İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Eda Doruk Çivici, “Madem küp taş kaplama yapacaktınız, neden alel acele altına sıcak asfalt döküp, belediyeye ek külfet getiriyorsunuz” diyerek
açıklamalarda bulundu.
Başkan Çivici’nin açıklaması şu şekilde ;
“CUMHURİYET MEYDANI…
2018 sene başından bu yana yapımı devam eden, kaba inşaatı ve üst yapısı yeni yeni bitirilen, ilçemizin en gözde yeri ‘Fatsa Cumhuriyet Meydanı’ projesini bitirmek için daha neyi bekliyorsunuz?
Yapım aşamasında çevre esnafının mağduriyeti yanında, kamulaştırma yapılırken hak sahibi bir vatandaşımızın binasının zorla yıkılarak mağduriyetinin giderilmemesi gibi sorunlar hala çözüm bekliyor.
İhale yapım şartnamesinde olan ve ilçemizin otopark sorununa çare olacağı söylenerek bir dünya masraf edilen otopark neden hala bitirilmiyor?
Sayın Büyükşehir ve Fatsa Belediye başkanımızdan konu ile ilgili bir açıklama bekliyoruz. Umarız otopark’ın yapımı için yeniden bir ikmal ihalesi yapmayı düşünmüyorsunuzdur? Çünkü 2018 yılında yapılan ihalede yapılması taahhüt edilen işlerin, artan piyasa fiyatlarıyla yeniden yapılmasının bedelini Ordu halkının ödeyeceği aşikardır. Bu konu ile ilgili müteahhit firmaya herhangi bir yaptırım yapılması gerekmiyor mu?
Yine meydanı Reşadiye caddesine bağlayan sokağa dökülen sıcak asfaltın üzerine, yapılması planlanan küp taş kaplama imalatını ne amaçla yapıldığını bize izah edeceğinizi umuyoruz. Madem küp taş kaplama yapacaktınız, neden alel acele altına sıcak asfalt döküp, belediyeye ek külfet getiriyorsunuz.
İlçemiz için yaptığınız ve yapacağınız her İYİ ve güzel işlerin destekçisi olacağımız gibi, yapılan yanlışları da dağ gibi karşısında olacağımızın bilinmesini isteriz.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.