Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KAÇAK, FATSA’DA Kİ OTOPARK SORUNU İÇİN ÖNERİLERDE BULUNDU

KAÇAK, FATSA’DA Kİ OTOPARK SORUNU İÇİN ÖNERİLERDE BULUNDU
28 Aralık 2020 - 21:52

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Fatsa’nın gündeminde bulunan otopark konusunda bir basın açıklaması yaparak önerilerini sundu.

Murat Kaçak’ın açıklaması; “Fatsa’mıza yapılan her proje, evvela bir Fatsalı olarak bizleri sevindirdiği gibi, eksiklikler ve giderilmeyen sorunlar da aynı derecede üzmektedir.

Yıllardır biriken sorunlar, her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal almakta, çözümü de zorlaşmaktadır.

Bugün Fatsa’mızın trafik meselesi, çileye dönüşmüş, kazalar sahil yolunu da aşmış, şehir içerisinde bile yaşanır olmuştur.

Ünye çevre yolu yapılmış, Altınordu çevre yolunu bitme aşamasına gelmiş, arada Fatsa adeta unutulmuştur.

Otopark konusunda hala daha eksiğimiz mevcuttur. Cumhuriyet meydanı altındaki otopark faaliyete geçmemiş, geçse de o lokasyona yeterli gelmeyeceği kesindir.

Yerel yönetimimiz Altınordu ve Ünye’de olduğu gibi, denizi doldurmak sureti ile otopark alanı açma konusunda bir çalışma içerisine girdikleri konusunda duyumlar mevcuttur.

Bu duruma bir kesimin karşı çıkacağı kesindir ancak, otoparka ayıracak yer konusunda başka alternatif te görünmemektedir.

Ayrıca, bir önceki yerel yönetimin, Sakarya İlkokulu’nun karşısındaki eski Pazar yeri olan, şimdi otopark olarak kullanılan alan ile ilgili, katlı otopark projesi yeni yönetim tarafından rafa kaldırıldığı görünmektedir.

Burada, yıllardır dillendirilen ancak bir arpa boyu yol kat edilemeyen Oto Galericiler Sitesi’nin otoparktan da öncelikli çözülmesi gereken mesele olduğunu düşünmekteyim.

Sahil boyu kaldırımları zorunlu olarak işgal eden bu esnaflarımız, teşhir araçlarını bu güzergahtan kaldırmaları, sahil bandının her bakımdan rahatlamasına vesile olacaktır.

Konunun ivedilikle gündeme alınması ve çözüme kavuşturulması Fatsa’mız adına önemlidir.

Kamuoyuna saygılarımla…”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.