Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

VALİ SONEL DUYURDU MAHALLE İÇİ DENETİMLER ARTACAK!

VALİ SONEL DUYURDU MAHALLE İÇİ DENETİMLER ARTACAK!
23 Şubat 2021 - 12:23
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Kovid-19 salgınına yönelik vatandaşlara daha dikkatli olmaları çağrısında bulunarak, “Hane ziyaretlerini önlemek için mahalle içi kontrol ve denetimleri artıracağız.” dedi.
Vali Sonel, Valilik toplantı salonunda, başkanlık ettiği “Kovid-19 Pandemisi Değerlendirme Toplantısı”nda, vatandaşları belirlenen kurallara uymaya davet etti.
Ordu’da Kovid-19 salgınının yayılım hızını ve buna bağlı olarak vaka sayılarını azaltmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Sonel, “Vali yardımcılarımız, 19 kaymakamımız, belediye başkanlarımız, emniyetimiz, jandarmamız, sağlık çalışanlarımız ve kamu görevlilerimizle tüm ilçelerimizde Kovid-19 tedbirlerine yönelik denetimlerimizi her gün yapıyoruz.” diye konuştu.
Sonel, kent genelinde artan vakalara işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Vakalardaki temas kaynağı, aile içi temas ve iş yeri kaynaklı temaslar. Buna yönelik önlemlerimizi artıracağız. Özellikle vaka yoğunluğunun olduğu Altınordu ilçemizdeki Şahincili, Akyazı, Cumhuriyet, Bucak, Selimiye, Şirinevler, Karşıyaka, Yenimahalle, Fatsa ilçemizdeki Evkaf, Şerefiye, Kurtuluş, Örencik, Sakarya, Çaybaşı ilçemizdeki Köklük, Ünye ilçemizdeki Çamurlu, Güzelyalı, Aybastı ilçemizdeki Esenli, Perşembe ilçemizdeki Soğukpınar mahallelerinde anons yapılmak suretiyle vatandaşlarımız uyarılacak. Ayrıca hane ziyaretlerini önlemek için mahalle içi kontrol ve denetimleri artıracağız.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.