Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN GÜLER’İN ‘SPOR LİSESİ’ SÖZÜ GERÇEKLEŞİYOR

BAŞKAN GÜLER’İN ‘SPOR LİSESİ’ SÖZÜ GERÇEKLEŞİYOR
15 Mart 2021 - 16:25

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 5 Eylül 2019 tarihide Yeni Ordu Stadını incelemesi sırasında verdiği ‘Spor Lisesi’ sözü gerçekleşiyor.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ordu Yeni Stadı incelemeleri sırasında stadın açılmasıyla birlikte Spor Lisesi’nin de kurulacağını açıkladı.

Ordu’da yürütülen spor yatırımlarını yerinde inceleyen Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yeni stadın yakın bir zamanda hizmete gireceğini söyledi. Bakan Kasapoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in sözünü verdiği Spor Lisesi’nin de stat bünyesinde olacağını da vurgulayarak, “Ordu stadı içinde Spor Lisesini barındıran ülkemizin ilk stadyumu olacak. Stadyum içerisinde hem öğrencilerimizin ve sporcularımızın içerisinde kalabileceği bir pansiyon olacak hem de sportif olanakları tümünün karşılandığı alanlar olacak. Yeni Ordu Stadyumu tamamlandığında sadece Ordu’ya değil bölgeye hitap edecek bir tesis ortaya çıkmış olacak” dedi.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesine yapımı devam eden Kano Park’ında incelemelerde bulunarak, başkan Güler’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TÜRKİYE’DE SPOR LİSESİ OLAN İLK STAT OLACAK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2019 yılının Nisan ayında yeni yapılan stadyumların bünyesinde Spor Liselerinin açılabileceğini ifade etmesinin ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gerekli girişimleri yaptıktan sonra 5 Eylül 2019 tarihide Yeni Ordu Stadını incelemişti.  Stadın eksikliklerinin bir an önce tamamlanarak faaliyete geçirmek için çalışacaklarını belirten Başkan Güler, stadın bünyesinde Spor Lisesi’nin olacağını da belirterek, “Spor Lisesi’nin olmasını çok anlamlı ve faydalı buluyoruz. Spor Lisesi projesi Ordu’da ilk defa uygulanacak. Sporcuları lise seviyesinde alacağız ve daha üst seviyelere çıkaracağız” açıklamasında bulunmuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.