Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Bolaman’ın tek ayakkabı boyacısı…

Bolaman’ın tek ayakkabı boyacısı…
22 Ekim 2021 - 22:55

İlçemiz Bolaman Mahallesi’nde 52 yaşındaki Hakan Coşkun 4 yıl önce başladığı ayakkabı boyacılığını özveriyle sürdürüyor.

Ayakkabı boyacılığı işine başlamadan önce çuval fabrikasında 3 yıl çalıştığını söyleyen Bolamanlı Hakan Coşkun, “Hem kendimi oyalamak hem de aile ekonomisine katkı sağlamak için ayakkabı boyacılığına başladım. Bolaman’da tek kişi olarak bu işi yapıyorum. Çok şükür kendimizi geçindirecek kadar iş çıkışıyor. Bolaman’da en çok Cuma günleri ve cenaze günleri iş olur.” dedi.

İkiz kızları Kübra ve Derya’nın 3 yıllık diş fakültesi öğrencisi olduğunu ifade eden Hakan Coşkun, “Kızlarımın birisi Ege Üniversitesi diğeri Akdeniz Üniversitesi Alaattin Keykubat Diş Fakültesi’nde okuyor. Onlara da katkı sağlayabilmekten mutlu oluyorum. Sağlığım sıhhatim el verdiği sürece ayakkabı boyacılığı yapmayı sürdüreceğim.” diye konuştu.

Ayakkabı boyacısının işini çok titiz bir şekilde yaptığını söyleyen Dolmuşçu esnafı Hasan Serdaroğlu ise, “Hakan abimiz bu iş biçilmiş kaftan. Biz kendini çok seviyoruz ve aşağı yukarı her gün de ayakkabımızı ona boyatıyoruz. Tabiri yerinde ise hani derler ya parlamazsa para yok, aynen öyle ayakkabılar her gün parlıyor.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.