Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Kızılay’a renk katmıştı, bugün ise aday olmadığını duyurdu…

Kızılay’a renk katmıştı, bugün ise aday olmadığını duyurdu…
26 Ocak 2022 - 22:27

3 yıllık görev süresinde Fatsa’da bir çok yaraya merhem olan ve bir çok gönüle dokunan Türk Kızılay Fatsa Şubesi Başkanı Gökhan Hocaoğlu önümüzde ki ay gerçekleşecek olan genel kurulda aday olmayacağını açıkladı..
Hocaoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında; “36 aydır onurla ve gururla yürüttüğüm Türk Kızılay Fatsa Şube Başkanlığı görevim 19.02.2022 tarihi itibari ile son bulmaktadır.
Bizler Kızılaycı olarak yarışmacı ve dinamik bir kurumun üyeleriyiz. Bu yarışta bazı engel ve zorluklarla karşılaşsak da kalbimizde hissettiğimiz duygular birbirimize ve kurumumuza daha sıkı sarılmamızı sağladı.
İnancımız tam ve sapasağlamdı. Bu engeller ne kadar zor ve anlamsız da olsa rabbimin yardımı ile aştık kanısındayım. İyilik her zaman kazanır.
1080 gündür devam eden görevimiz önümüzdeki ay son bulmaktadır. Buradan tekrar aday olmadığımı bildirmek istedim.
Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı taşıyacak onlarca arkadaş olduğunun ve daha iyi yerlere götüreceklerinin kanısındayım.
Sözlerime bir atasözü ile son vermek istiyorum,
“İyilik Et Denize At Balık Bilmezse Halik Bilir.”
Sevgiler.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.