Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa Yaşamspor’da hedef BAL Ligi…

Fatsa Yaşamspor’da hedef BAL Ligi…
24 Şubat 2022 - 22:34

Kurulduğu günden itibaren amatör ligde ilçemizi temsil eden Fatsa Yaşamspor’un kulüp başkanı Mehmet Kocatürk yazılı bir açıklama ile ileriye dönük hedeflerini açıkladı.

Başkan Kocatürk açıklamasında; “Kulübümüz kurulduğu ilk yıllarda ligde kalıcı olmak, play-off müsabakalarında yer almak ve gençleri spora yönlendirebilmek, sporu yaygınlaştırmak ve ilçemizi bu alanda temsil etme gibi hedeflerimizi daha önce dile getirmiştik. Geçmişe baktığımızda bu hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi söyleyebiliriz. Artık bugün gelinen noktaya bakıldığında çıtayı bir üst seviyeye çıkarma kararı içerisindeyiz. Ligde geçirdiğimiz yılların bize kazandırmış olduğu bilgi donanım ve tecrübe ile kulübümüzü bir üst lige taşıma arayışları içerisinde bulunmaktayız. Yaşamspor artık ligde varlığını kabul ettirmiştir. Bizler yönetim, antrenörümüz ve sporcu kardeşlerimizle birlikte bu işin üstesinden geleceğimiz konusunda hem fikiriz.

Bu işin ne kadar zorlu ve uzun bir süreç olduğunun farkındayız bizleri neyi beklediğini biliyoruz.

Herkes üzerine düşeni yapma gayreti içerisinde. Bunu gözlemleyebiliyoruz ve bu durumdan oldukça memnunuz sporcu kardeşlerimizin emek ve fedakârlıkları ortada. Mevcut kadromuzu daha da güçlendirmek adına hocamızın istekleri doğrultusunda ihtiyaç duyduğumuz bölgelere birkaç transfer hamlesi yaptık. Devre arasında takımımıza kattığımız şehrimizin öz çocukları Mertcan Yener, Melih Arda Kömür ve Ömer Uslu transferleri ile daha iyi olacağımız kanaatindeyiz.

Anrtenörümüz Erden Yar ile kulüp hedefleri hakkında yönetim olarak ortak bir noktada buluştuk.

Kendisi yıllardır ilçemizde bulunan nitelikli donanımlı bilgi ve tecrübelerine inandığımız bir hocamız. Erden hocamız ile birlikte takımımızda bir aile ortamı oluşmuş, ortak amaca yönelmiş bir bütün gibi hareket ediyor. Takımımızım şu anki durumuna gelmesinde en önemli kriterin bu olduğuna inanıyoruz bir aile gibi hareket etmek. Aynı anlayış ile ilçemizi bir üst ligde temsil etme gayreti içerisindeyiz. Şehrimizin ve kulübümüzün bu potansiyeli olduğunu açık açık ifade etmekte bir sakınca görmüyoruz. Çünkü biz bu ligde yeni, acemi takım durumunda değiliz. Ne yaptığını bilen amacı ve hedefleri olan, yıllardır play-off sürecinde yer almış 11 yıldır ligde mücadele eden bir takım konumundayız. Ayrıca takımımızın bir üst lig olan bölgesel amatör ligde mücadele etmesi şehrimize renk katacak, genç kardeşlerimiz için yeni bir fırsat doğacaktır. Bunun yanında bir üst ligde mücadele eden bir takım konumuna gelmemiz halinde Fatsa Belediye spor içinde olumlu bir durum oluşturacaktır. Buradaki sporcu kardeşlerimizden başarılı olanlar için yeni bir başlangıçlara neden olabilir. Fatsa’da Fatsalı sporculardan oluşmuş bir üst lig olan bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takım inanıyoruz ki herkesin memnuniyetle karşılayacağı bir gelişmedir” dedi.

Son olarak play-off sürecine değinen Başkan Kocatürk; “11 yıldır bu ligde sportmenlik ruhuna uygun olarak hareket eden kulübümüz sahip olduğu vizyon ve misyonundan hiçbir değer kaybetmemiş spor camiasının da saygısını ve güvenini kazanmış olgun bir kulüp statüsüne ulaşmıştır. Bizler rakiplerini en iyi şekilde ağırlayan misafirperverliğini gösteren bir anlayış içerisinde bulunmaktayız bu bakış açımızı devam ettirme konusunda kararlıyız. Play of müsabakalarında tüm takımlarımıza başarılar diler sakatlıktan uzak başarılı bir play-off süreci temenni ederim” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.