Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’YI COŞTURDU

FATSA’YI COŞTURDU
04 Ağustos 2022 - 12:41

Fatsa’da 10. Çınar festivali etkinliklerinin 5’inci akşamında ünlü pop müziği sanatçısı Ece Seçkin sahne aldı.
Ece Seçkin yaklaşık 2 saat süren konseri boyunca hayranlarını hareketli şarkılarıyla coşturdu. Pop Sanatçısı Ece Seçkin, “Ece sen bizim her şeyimizsin” tezahüratına karşılık “Hayır tam tersi siz benim her şeyimsiniz” diye karşılık verdi.
“Ben Fatsa’yı çok sevdim” diyen sanatçı şarkıcı Ece Seçkin “Bir gün Fatsa’ya bir daha gelirsem bir evde çay günü yapsak ne güzel olur değil mi?” diye düşüncesini dile getirdi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, gençlerin her isteğini yerine getirmeye gayret etmeye çalıştıklarını belirterek, “Onların en büyük isteklerinden biri, sizleri Fatsa’da görmekti. Onlarla sizleri buluşturduk, umarım onlar da çok mutludur çok eğleniyordur. Biz gençlerimize Fatsa’da kimleri görmenizi istersiniz demiştik, gençlerimizde Ece Seçkin ismini çok yoğun bir şekilde belirtmişlerdi. Biz davet ettik o da kabul etti.” dedi.
Alanı dolduran gençlerden bir istekte bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Hepiniz sosyal medyanızdan Ece hanımı etiketleyerek Fatsa’nın centilmenliğini geçmiş olsun dilek ve temennilerimizle şöyle en üst sıraya taşıyalım. Bu festivalin en güzel sloganı her şeyin en güzel evine layık olan Fatsa’mız ve Fatsa gençliğimiz oldu. Ben her şeyin en güzeline layık olan Fatsalı gençlerimize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.