Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Kaymakamımız Avni Kula’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Kaymakamımız Avni Kula’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
18 Mayıs 2023 - 18:47
Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin sembol günü olan “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nın 104. Yıl dönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içindeyiz.
‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek olan sizlersiniz.’ diyerek gençlere olan güvenini ve inancını ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yüz dört yıl önce milletimizin istikbalini ve istiklalini gençlerimize emanet etmiştir.
İnanıyorum ki “Türk Gençliği” şanlı tarihimizden aldıkları güç ve ilhamla, bugünleri bizlere miras bırakan ecdadının ve aziz milletimizin güvenine layık olacak ve Ülkemizi her alanda çok daha ileri noktalara taşıyacaklardır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor; geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.
Avni KULA
Fatsa Kaymakamı
Bir 3 kişi, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir
Tüm ifadeler:

1

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.