Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

28. DÖNEM AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI İSA YÜKSEL’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

28. DÖNEM AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ ADAYI İSA YÜKSEL’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
19 Mayıs 2023 - 11:40

Yüksel, “Daha Güzel günleri yine birlikte göreceğiz”

28. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili adayı İsa Yüksel kendisine verilen destek için esnaflar, odalar ve kurumlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve partililerinde katılımı ile gerçekleşen ziyaretlerde 28. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili İsa Yüksel demokrasi ortamında bir seçim gerçekleştiğini bizlere destek veren tüm herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Yüksel, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı 28 Mayıs’ta, yeniden Cumhurbaşkanı seçecek ve #TürkiyeYüzyılı’na emin adımlarla devam edeceğiz.” İnşallah çok daha güzel günleri yine sizlerle birlikte göreceğiz. İlçe Başkanımız Yasin Sarıçiçek ile birlikte esnaflarımıza bizlere vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk.28 Mayıs’ta Türkiye zaferi için durmak yok, yola devam” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.